15. 12. 2012.

Samo će Srbi preživeti smak sveta 21 Decembra


Misteriju kada će se tačno desiti smak sveta i kako će izgledati ne može niko da reši… Pa ipak, od svih verzija „sudnjeg dana“ tri su najozbiljnije, naučno „potkovane“ i – daleko od Srbije!

Kalendar Maja završava se 21.12. 2012.

Veliki umovi“ kažu da će baš tog dana biti - smak sveta. Oni „drugi“ veruju ili ne veruju u to.

Jedno je sigurno – sve emisije, sve „naučne“ studije, sva istraživanja i predviđanja zaobilaze Srbiju.

Da krenemo redom:

1. Neki naučnici kažu do smaka sveta doći će tako što će džinovski asteroid udariti u Zemlju. Kažu da znaju tačno gde – u američki kontinent. Verovatnoća velikog meteorskog udara koji bi zbrisao život na Zemlji prilično je mala, jer se tako nešto dešava možda jednom u 10.000 godina. Ako tome dodamo i da u Srbiji ne pevamo za džabe pesmu: „Daleko je Amerika….“, imamo dodatni razlog za radost – asteroid smrti će nas zaobići!


2. Pojedina predviđanja kažu da će svet prestati da postoji zbog udara mega- cunamija. Veliki zemljotres zatrešće obale Afrike, a voda će stići na istočnu obalu Amerike. Kilometri i kilometri u dužini i dubini kontinenta biće poplavljeni. Ukoliko dođe do ovakvog scenarija, opet nemamo razloga za paniku.


3. I za kraj - veliki zemljotres na srednjem Zapadu Amerike. Misuri ili Tenesi bi se bukvalno raspali usled zemljotresa!

Iz dubine planete izletale bi lava, para, gasovi, sve bi treslo i uništilo „srce“ američkog kontinenta.

Uzimajući u obzir da je Srbija smeštena u najstabilnijem delu evropskog kontinenta i da je naše područje, geološki gledano, na „čvrstoj“ ploči, ova opasnost nama ne preti!


Postoje i druga predviđanja kako će doći do smaka sveta: vulkanske erupcije, virusi, globalno zagrevanje, glad, suša, poplave…. Međutim, to se neće desiti u jednom danu sigurno… A i mi smo već na svašta navikli, pa ćemo umeti da se izborimo!


Izvor: S media



Нема коментара:

Постави коментар