31. 12. 2012.

Najbizarnije vesti u 2012 - II



Top 10 bizarnosti iz godine na izmaku.


Oženio se mrtvom verenicom!

Tajlanđanin Čadil Defi (28) oženio se Sarinjom Ksmsuk (29), iako mu je verenica dan uoči venčanja poginula u saobraćajnoj nesreći! Zabavljali su se 10 godina pre nego što su odlučili da se venčaju. Budistička ceremonija venčanja održana je 4. januara u mestu Surin, na severu Tajlanda. Tokom ceremonije, Čadil se Sarinji zavetovao na odanost i ljubav. Na venčanju je bilo i nekoliko njihovih prijatelja i rođaka, a prenošeno je i na tajlandskoj državnoj televiziji.
Glumio Judu i obesio se!





Brazilski glumac Tijago Klimek (27) poginuo je nesrećnim slučajem tokom predstave „Stradanje Isusa Hrista“, u kojoj je glumio Judu Iskariotskog. Nesreća se dogodila na Veliki petak, tokom predstave u gradu Itarareu, oko 300 kilometara od Sao Paula. Tokom izvođenja Judinog samoubistva, Klimek se slučajno obesio. Visio je četiri minuta pre nego što su ostali glumci primetili da nešto nije u redu i da je gluma prerasla u tragediju. Kilmek je prebačen u bolnicu. Pao je u komu zbog cerebralne hipoksije, odnosno prestanka dotoka kiseonika u mozak. Preminuo je dva dana kasnije.

Premijer zaboravio ćerku u pabu!


Britanski premijer Dejvid Kameron je sa suprugom Samantom preživeo najgoru noćnu moru svakog roditelja. Oni su u jednom pabu zaboravili ćerku - Nensi (8). Incident se dogodio u Bakingemširu, gde su Dejvid i Samanta bili na ručku sa prijateljima. Primetili su da nema Nensi, najstarije od troje dece, tek kada su se vratili u svoju zvaničnu rezidenciju na selu, u vilu Čekers. Nensi je otišla u toalet u trenutku kada su roditelji odlazili iz paba i odvezli se različitim automobilima. Vratili su se za 15 minuta.

Popila 3.500 litara urina!


Serijal „Moja čudna zavisnost“ na kanalu TLC, već tri sezone predstavlja najbizarnije slučajeve kompulsivnog ponašanja, a u martu je objavljena priča o 53-godišnjoj Keri, koja je za četiri godine popila 3.500 litara svog urina! Keri je ovu zavisnost pokušala da opravda tvrdnjom da joj urin pomaže u borbi s kancerom. Pred kamerama je na eks popila jednu poveću čašu mokraće ne trepnuvši! Aj’ živeli!

Najgluplji taliban na svetu!


Talibanski zapovednik Mohamad Ašan, došao je u policijsku stanicu sa poternicom na kojoj je njegovo lice i zahtevao nagradu od 100 dolara, kako je obećano na posteru! Avganistanske vlasti su ga, naravno, uhapsile na licu mesta. On je osumnjičen za organizovanje najmanje dva napada. “Ovaj taliban je kao oni provalnici u filmu ‘Sam u kući‘”, rekao je jedan od američkih službenika.

Nevin, a ima 16 dece!


Terent Arseno iz Springfilda (Misuri) tvrdi za sebe da je prvi svetski donoroseksual. On ima 36 godina i nevin je, nikada nije ni poljubio devojku, ali uprkos tome ima 16 dece. Prvi put je donirao spermu 2006. jednom lezbijskom paru. Iako za donacije nije plaćen, Terent i dan-danas odbija da ima seks, jer kako kaže, plaši se da ne dobije neku od polno prenosivih bolesti. On na jednom sajtu ima više od 100 svojih snimaka kako onaniše.

Neuspešna restauracija


Sesilija Himenez (80), samouka restauratorka, uspela je da uništi 120 godina staru fresku Isusa Hrista u mestu Borha, nedaleko od Saragose. Njen rad je izazvao osude nadležnih, ali i salve smeha korisnika interneta širom sveta. Da situacija bude još zanimljivija, u crkvu u koju je do incidenta ulazilo tek nekoliko lokalnih žitelja sada su navalili strani turisti. Ona od crkve traži procenat od prodatih ulaznica.

Velike muke vlasnika najvećeg penisa na svetu

   
Džon Falkon (41), zahvaljujući tome što je vlasnik najvećeg penisa na svetu, postao je slavna ličnost u Njujorku. Njegov ponos je u opuštenom stanju dugačak 20 centimetara, a u erekciji je njegova dužina impresivnih 34 centimetra. On je zbog svoje “alatke” izazvao uzbunu kod obezbeđenja na aerodromu u San Francisku jer su mislili da u gaćama krije bombu.

Obožavam predigru. Kada se druga osoba uzbudi i uživa, ja sam srećan. Potrebno mi je vreme da se uzbudim, strpljenje je ključno, ne očekujte od mene da se odmah podignem,” kaže on.

Nije se okupao 38 godina!


Indijac Kailaš Sing (66) nije se okupao već 38 godina! Odluku da se ne kupa doneo je nakon što se oženio jer mu je lokalni sveštenik garantovao da će dobiti sina ako prestane da se kupa i šiša! Danas najsmrdljiviji čovek na svetu ima sedam ćerki i nijednog sina. On svako veče obavlja “vatreno kupanje” kako bi se rešio neugodnih mirisa. Njegovo kupanje uključuje pušenje marihuane, molitvu Šivi i ples oko vatre.

Spremio i poslužio svoje genitalije!


Japanac Mao Sugijama (23) u martu je hirurškim putem odstranio svoj penis i testise. Nakon što su testovi pokazali da su organi zdravi, Mao ih je zamrzao na dva meseca. U međuvremenu je na „tviteru“ objavio da će ih spremiti za večeru i tražio je dobrovoljce da ih probaju. Spremio je svoje genitalije sa porcijom pečuraka i peršunom. Svi koji su jeli genitalije morali su da potpišu dokument da to čine na vlastitu odgovornost. To zadovoljstvo su platili 20.000 jena (oko 250 dolara). Na kraju je petoro ljudi jelo genitalije, dok je ostalih 70 gostiju jelo govedinu.

Izvor: Alo






Нема коментара:

Постави коментар