24. 12. 2012.

Istina ili laž? Dečak (9) i pet metara dugi piton najbolji drugovi!


Navodno, pitona kojeg je nazvao Komran, što u prevodu znači sreća, dečak iz Kambodže pronašao je pre skoro devet godina. Ljubimac, koji je dečakov najbolji prijatelj, jede i do 15 kilograma piletine dnevno, a ostatak porodice pitona je prihvatio kao ravnopravnog člana.

Uorn Sambat (9)  iz Kambodže ima veoma neobičnog ljubimca, pitona od čak pet metara, koji teži 120 kilograma. Naime, ovog pitona, kojeg je nazvao Komran (u prevodu sreća ), gaji od kada zna za sebe.

Za lokalne medije Sambatova majka je istakla da je dečak ljubimca pronašao ispod svog kreveta dok je još bio reptil. Dečakov otac ga je bacio u žbunje, a nakon dve nedelje reptil je ponovo bio u kući.
Istina ili laž? Istina!


 Nakon ovog neobičnog povratka, porodica je odlučila da ga zadrži,  jer su vremenom počeli da veruju da im ovaj neobični ljubimac donosi sreću.

- Postoji neka čudna veza između Komrana i mog sina. Ne plašim se da bi piton mogao da mu naudi, zaista su se sprijateljili, Uorn ceo dan provodi sa njim, skoro da je član porodice – rekla je majka dečaka, i dodala da pitona dnevno hrane sa 15 kilograma piletine.


Godinama su mnogi pokušavali da Komrana prebace  u zoološki vrt, ali dečak nije dozvoljavao.

- Nikada se neću odvojiti od njega, volim ga mnogo, ne dam da mi ga uzmete – govorio je dečak svaki put kada bi pokušali da pitona prebace u zoološki vrt.

Pogledajte video o neobičnoj ljubavi između pitona i dečaka:


Izvor: Telegraf




Нема коментара:

Постави коментар