10. 12. 2012.

Iznajmljivanje "dečka za spavanje" za 32 hiljade


Japanke su pronašle recept za miran san u ovim stresnim a, bogami, i hladnim noćima - servis koji iznajmljuje mlade muškarce damama bez partnera, prenosi Daily Mail.

Nakon "Cuddle Cafe- a" (Kafića za maženje) u kojima je moguće iznajmiti devojku s kojom ćete se maziti, grliti i milovati, počeo je sa radom servis koji omogućava ženama da iznajme momke koji će spavati sa njima. Misli se bukvalno na "spavanje", bez ikakvih seksualnih konotacija.

Soine-ya Prime (u prevodu: prodavnica za spavanje udvoje) je u potpunosti inspirisan televizijskom dramom "Shimshima", koja prikazuje život mlade žene nakon razvoda koja ima problema sa spavanjem. Ona ubrzo otkriva da spava mnogo mirnije uz prisustvo muškarca u svom krevetu. Svoje iskustvo deli sa drugim ženama i započinje biznis rentiranja mladih muškraca usamljenim damama kojima neće san na oči.

Zainteresovane dame mogu da izaberu partnera iz galerije zgodnih mladića i odvedu ih kući na jednu noć.


Klijentkinjama je dozvoljeno skoro sve - od spavanja u istom krevetu, maženja, romantične večere, čišćenja kuće i spremanja večere u njenom domu. Seks nikako!

Zaposlenima je zabranjeno dodirivanje po neprikladnim mestima, zajedničko tuširanje, ljubljenje, fotografisanje ili snimanje i kontaktiranje posle radnog vremena. Nakon pružene usluge nisu dozvoljeni nikakvi pokloni. Početna cena za servis u trajanju od sedam sati iznosi 364 dolara (32000 dinara). Maksimalna usluga od 12 sati iznosi 580 dolara.

Izvor: Trojka


Нема коментара:

Постави коментар