11. 12. 2012.

Pročitajte šta vas čeka u 2013.: Naravno ako preživite ''smak sveta''


Panika oko najveće besmislice 2012. očito neće prestati sve dok 21.12. ne bude iza nas, ali zanimljivo je na trenutak baciti oko prema mračnoj budućnosti i videti što nam sprema "nesrećna 2013".

Naime, posebno izdanje časopisa “Treće oko” (ili kako ga uredništvo opisuje: “časopis za granična područja nauci, misterija prošlosti i današnjih dana i fenomena za koje ne postoji racionalno objašnjenje”) okupilo je 20 vidovnjaka koji su dali svoje slikovite prognoze onoga što nas nas čeka u sledećoj godini. Naravno, predviđanja su više nego zanimljiva, a među izuzetno mračnim predviđanjima nalazi se, ni više ni manje nego “treći svetski rat”.


Kad medvjed zaigra pred vratima Ujka Sama

Primera radi, vidovnjak Dragan Đinđić Stanković mudro je zaključio da će mnogi u Srbiji “nemirno spavati zbog nemira na Kosovu”, a u njegovim se mračnim predviđanjima nalazi i moguća “kosovska oluja” (po uzoru na kninsku), a tu oluju možemo očekivati već sredinom sledeće godine. Međutim, Stanković dodaje da je to ništa u poređenju s onim što čeka građane sveta.

Naime, mnogi od njih tvrde da je pitanje vremena “kad će medved zaigrati pred vratima Ujka Sama”, a dodaju i da su “četiri jahača apokalipse čekirali karte” za Nemačku, SAD, Kinu, Rusiju i Britaniju, a u njihovoj se torbi darova nalaze "glad, beda, bolesti i potresi”.


No, priča tu ne staje. Vidovnjak Nikola Stojanović najavljuje velike ratove (treći svetski), ali nešto konkretnije poteze kao što su atentati na Obamu, Putina i Angelu Merkel.

Čovek koji zna sve - zna sve!

Ipak, nisu svi toliki pesimisti, Lav Geršman poznat i kao "magistar bijele magije" tvrdi da će sirijski konflikt završiti, arapska se pobuna primiče kraju, a Izrael će, tvrdi on, normalizovati stanje na tom području. S druge strane, SAD-u se, prema njegovim predviđanjima, ne piše dobro. Oni će, naime, biti pod udarom uragana i drugih vremenskih nepogoda, a velik deo novca trošiće na sanaciju štete. No, tu postoji određena prednost jer tada SAD neće biti finansijski sposobna pokretati nove ratove.

Ipak, posebnu pažnju valja obratiti na Dejana Lučića, ili kako on sebe naziva, “čovek koji zna sve”. On sa velikom sigurnošću predviđa konkretne događaje. Na prvom mestu, tu je Obamina smrt, a ako vam treba konkretnije vreme, dogodit će se to na proleće. Ako vam je i to pomalo maglovito i nejasno, umreće od trovanja. I to u avionu. Njegovu će smrt skriviti "oni koji ga čuvaju", a na njegovo će mesto doći potpredsednik Joe Biden, koji je, pripremite se na dramu - “u rodu sa zaverenicima po majčinoj liniji”.


Malo optimizma za kraj

"Vizionar iz Rožaja" Merdan Agović donosi "mrak najmračniji" i u 2013. vidi puno hladne dane, potrese, uragane i kao šlag na torti - posetu vanzemaljaca.

I za kraj, šaman Jaroslav Kazimirov donosi dašak optimizma. On tako vidi "porast optimizma u društvu", a i poljoprivrednici, ribari i pomorci trebali bi imati dobru godinu. Iduća će godina, u svakom slučaju biti zanimljiva.

Izvor: Cafe ba




Нема коментара:

Постави коментар