7. 9. 2013.

Želi bogatašicu: Neženja traži ljubav na ulicama Menhetna


Nezaposleni Amerikanac Robert Darling (58) iz Nju Džersija u poslednjih 12 godina dva puta nedeljno putuje na Menhetn kako bi pronašao ženu svog života. Da bi neka dama postala buduća gospođa Darling, mora da ispuni samo jedan jedini uslov – da bude “dobrostojeća”, a da njeno bogatstvo ne bude manje od 750.000 dolara.

Kako bi njegova potraga bila lakša, “seksi brka” nosi reklamnu tablu. Na njoj je, pored bračne ponude, napisao i svoj broj telefona, kao i mejl adresu. Ipak, nije isključiv u potrazi za bogatašicom, a Robert je na oglasu istakao i da će ponude žena koje još nisu dovoljno bogate uzeti u razmatranje.


- Pored bogatstva, buduća žena bi trebala da bude i pametna, da ume da me zasmeje i da voli bend “Dženesis” – priča Darling.

Robert kaže da nikada nije imao ozbiljnu vezu. Đuvegija iz Nju Džersija za sebe tvrdi da je izuzetno inteligentan i vrlo komunikativan. Za način na koji traži buduću nevestu on kaže da je ubeđen da je bolji nego da sedi kod kuće i čeka. Pošto traži bogatašicu koja na računu ima 750.000 “zelembaća”, Menhetn je logično rešenje.


- Svaki put kada izađem iz kuće i uputim se na Menhetn, pomislim da je to poslednji put i da ću pronaći ženu svog života – priča Robert, koji je za proteklih 12 godina imao samo jednu bračnu ponudu.  Nažalost, nije se mnogo usrećio, jer mu je žena zapravo nudila svoju drugaricu kojoj je brak s Amerikancem bio potreban zbog zelene karte.

Ipak, Darling kaže da neće odustati i da će svoju potragu nastaviti dok ne pronađe srodnu dušu. Mi mu želimo sreću!

Pogledajte video:



Izvor: Telegraf



Нема коментара:

Постави коментар