23. 9. 2013.

Kada neko pretera sa vijagrom...


Doktori u Kolumbiji morali su da amputiraju penis čoveku koji je uzeo preveliku dozu vijagre kako bi impresionirao svoju devojku.

Šezdesetšestogodišnjak iz Kolumbije izjavio je lokalnim novinama da je namerno uzeo previše vijagre, leka koji se bori protiv erektilne disfunkcije.

On je dodao da je danima patio od prevelike erekcije pre nego što je bio primoran da potraži lekarsku pomoć.

Sudeći po novinskom sajtu Colombia Reports, vijagra je izazvala to da ovaj čovek, koji je farmer i bivši političar, počne da dobija simptome gangrene.

Kada je potražio lekarsku pomoć, doktori iz njegovog grda Gigantea usmerili su ga medicinski centar u Neivi, gde je osoblje zabeležilo da je čovekov polni organ pod upalom i da ima prelome.

Oni su potom pacijenta obavestili da je amputacija jedina opcija koja bi sprečila širenje upale i gangrene na druge delove tela.

„Pacijent je imao povrede na testisima i penisu, ali je nakon intervencije bolje i sada se odmara“, izjavio je jedan od doktora koji su ga tretirali.

Vijagra sadrži sastojak sildenafil citrat, koji opušta mišiće u zidovima krvnih sudova. Međutim, efekat vijagre na nervnu aktivnost mišića u penisu takođe može da poveća aktivnost nerava – koji čine da se krvni sudovi stegnu.


Izvor: B92

Нема коментара:

Постави коментар