4. 9. 2013.

Rodila trojke kad je počela da jede meso!


Britanka Lora Dikson (34), koja je celog života bila vegetarijanac i kojoj su rekli da nikad neće moći da ostane u drugom stanju, rodila je trojke nakon što je počela da jede meso.

Veštačka oplodnja

Žena je, nakon što je deset godina pokušavala da ostane trudna prirodnim putem, otišla na veštačku oplodnju. Prvi pokušaj je odmah propao. Tokom drugog ciklusa je imala pobačaj, a nakon trećeg su joj rekli da bi to ponovo moglo da joj se dogodi. Tada je počela da jede tri porcije mesa dnevno kako bi podigla nivo gvožđa u krvi, vitamina B12 i proteina ne bi li do kraja mogla da iznese trudnoću.

Jela je piletinu, slaninu, kobasice i burgere, a svakodnevno se hranila i u „Mekdonaldsu“. Zahvaljujući visokoproteinskoj dijeti, Lora je uspela da iznese trudnoću 35 nedelja i rodi dečake Maksa i Mejsona i ćerku Miju.

Neodoljiva želja

- Nakon što sam imala pobačaj, nisam verovala da ću moći da rodim trojke. Međutim, tokom trudnoće, iako nikad nisam jela meso, pojavila mi se neodoljiva želja za njim. Jela sam šest obroka dnevno, od kojih su tri bila s mesom. Sećam se da mi je želja za mesom bila toliko jaka da nisam mogla da izdržim - kaže Lora.


Izvor: Kurir

Нема коментара:

Постави коментар