31. 7. 2013.

Vredi li to zaista toliko?



Malecna koliba na plaži u Dorsetu, bez vode, struje i toaleta, našla se u oglasima za neverovatnih 180.000 funti (207.300 evra)!

To je ravno ceni kuće sa tri spavaće sobe u Liverpulu.

Jeste da ova „malo veća kabina za presvlačenje“, dimenzija 3,65 puta 5,48 metara, ima divan pogled preko peščane plaže na Ostrvo Vajt, ali da li je ovo bila razumna cena?


Pa, svakako! Jer je vrlo brzo prodata upravo za traženu sumu, a interesovanje je bilo prilično veliko.


Sa zadnje strane

Vil Rajt iz agencije „Votervajt propertis“ kaže da nije iznenađen time. „Kolibe na ovoj plaži su veoma popularne“, objašnjava agent za prodaju nekretnina.

Kupac za ove silne pare neće moći da joj priđe kolima, već peške, a takođe će morati da ide u ve-ce u obližnji blok i plati usluge.


Ali nije baš da nema ništa – na krovu kućice na plaži u blizini Madeforda postoje solarni paneli koji prave struju koja ide do utikača od 12 volti, sličnog onom u kolima.

Najzanimljivije je što je neimenovani vlasnik zapravo kupio pravo na korišćenje kolibe do 2029. godine i plaćaće opštini mesečne usluge oko 2.000 funti!


Prethodna vlasnica Sara Ličfild, koja ju je koristila prethodnih 10 godina, očajna je što je morala da je proda: „Provela sam mnogo srećnih godina ovde i bila je ovo teška odluka“.

Sara se teška srca rastala od nje
Izvor: B92





Нема коментара:

Постави коментар