30. 7. 2013.

Žena (41) rodila 15 sati nakon što je saznala da je trudna



Amanda Ros bila je u kupovini kad je, kako kaže, dobila grčeve u želucu. Osetila je nadutost te je posetila lekara opšte prakse koji joj je rekao da je trudna. 15 sati kasnije rodila je ćerku Kloi carskim rezom.

Čudesan, brzi, porođaj imala je Amanda Ros, 41-godišnjakinja koja osam meseci nije znala da je trudna.

Kada je sa svojim partnerom Paulom Deanom šetala po trgovini, odednom je osetila jake grčeve u želucu, odnosno bar je mislila da su u pitanju grčevi.

Imala je  i jaki osećaj nadutosti i zatvora, nije znala šta joj je odjednom pa je otišla do najbliže bolnice.

Nakon ultrazvuka lekari su joj rekli da je trudna sedam ili osam meseci.  Poslali su je kući, a ona je ubrzo nakon ponoći taj dan ponovno završila u bolnici te rodila carskim rezom, prenosi Daily Mail.

“To je veliki šok, ne mogu još uvek vjerovati”, rekla je Amanda nakon porođaja te dodala da tokom trudnoće nije osetila ništa sumnjivo, ni mučnine, ni bolove, ni pokrete bebe u trbuhu, ništa. S obzirom na to da je Amanda žena u godinama, nije brinula previše ni oko izostanka mesečnice jer je mislila da treba ući u menopauzu.

I otac Paul zapanjen je ovim događajem. Žali se da nemaju ništa pripremljeno za dete te se nada porodičnoj pomoći s obzirom na to da ni Amanda ni Paul ne rade. Ističe da bi, da je znao da će tako biti, dete “napravio” pre puno godina. Naime, Amanda je Paulu druga žena i on već ima dvoje odrasle dece.


Izvor: Dnevno 

Нема коментара:

Постави коментар