28. 7. 2013.

Muškarci, gledajte! Seks-bombe u bikiniju

Barbara Gera
 
Od ovih fotografija može da vam se zavrti u glavi, pogotovo po ovakvoj vrućini!

Reč je o italijanskim seksi devojkama i jednoj belgijskoj lepotici, koje su paparaci fotografisali na plažama u Majamiju.

Devojka na prvoj fotografiji je Barbara Gera, a na drugoj je Alesandra Sorsineli.

Barbara Gera

Obe su Italijanke i poznata tv lica, takoreći starlete. Za njih su kružile glasine da su bile gošće (ili kako to već želite da nazovete) na raskalašnim žurkama nekadašnjeg italijanskog premijera, vremešnog Silvija Berluskonija.

Barbara Gera

Te zabave su italijanski mediji nazvali "bunga-bunga". Zapravo, to je lepši izraz za orgije koje je priređivao Berluskoni u raznim vilama.

Obe se bave modelingom, a poznate su i po "umetničkom" imenu "Blekdešijan" (Blaskdashian), što je odgovor na američke starlete Kardašijan.

 Alesandra Sorsineli

Alesandra Sorsineli se probila na ekrane kao prezenterka vremenske prognoze na kanalu Tg4. Italijanski mediji za njih dve tvrde da su zaradile prilično novca na Berluskonijevim, hm, zabavama...

Alesandra Sorsineli

Devojka na trećoj fotografiji je belgijska manekenka Džejd Fore.

Ona ima 23 godine, a udata je za francuskog bogataša Arnoa Lagarderea. Brineta je sa plavim očima (sigurno je da ste to već zapazili!), a visoka je 182 centimetara.

 Džejd Fore

Džejd Fore modelingom je počela da se bavi sa samo 12 godina, a godinu dana kasnije, odnosno 2004. godine probila se u Belgiji zahvaljujući reklamnoj kampanji za "Levis".

Njen gigantski poster "visio" je u centru Brisela, što joj je bila karta za uspeh. Odmah su je pozvali iz Armanija i počela je da nosi modele tog italijanskog dizajnera.

Pre četiri godine, imala je romansu sa belgijskim fudbalerom Emilom Mpenzom, a rastanak je bio vrlo buran.
Pre tri godine upoznala je francuskog biznismena Arnoa Lagarderea, a venčali su se u maju 2013. godine. Imaju devojčicu Livu, koja je rođena u septembru 2012. godine.

Džejd Fore
 
 
Izvor: Mondo









Нема коментара:

Постави коментар