27. 7. 2013.

Namame, pa zlostavljaju gej tinejdžere pred kamerom!



U krstaškom ratu protiv LGBT zajednice u Rusiji, vode se sve surovije bitke.

Ozloglašeni ruski ultranacionalista i bivši clan skinhedsa, Maksim Marcinkević, poznat i pod nadimkom "Tesak" (što na ruskom znači mesarski nož) predvodio je kampanju protiv LGBT tinejdžera širom zemlje, koristeći popularnu društvenu mrežu VK za namamljivanje žrtava putem ličnih oglasa.

Brojni i entuzijastični Marcinkevićevi sledbenici, osnovali su dva projekta: "Okupirati pedofiliju" i "Okupirati gerontofiliju".

Navodno, pokušavali su da identifikuju i prijave pedofile, putem ovih "pokreta".

Do sada je napravljeno vise od 500 onlajn grupa unutar ove popularne društvene mreže, ne bi li se organizovale nelegalne borbene grupe u svakom od gradova u Rusiji.

Začudo, njihova ideja borbe protiv pedofila, isključivo je ciljala na tinejdžere, koji su odgovarali na homoseksualne lične oglase i pojavljivali se na dogovorenim sastancima.

Zarobljene žrtve su bile zlostavljane i često mučene, ispred video kamere.

Ovi samoproklamovani "borci protiv zločina", vršili su svoje aktivnosti na svetlosti dana, često napolju, izloženi javnosti, koja je nezainteresovano prolazila pored njih ili ih, čak, hvalila.

Video snimci zlostavljanja su slobodno deljeni na internetu, kako bi se LGBT tinejdžeri otkrili pred svojim uglednim školama, roditeljima i prijateljima.

Mnoge žrtve su dovedene do samoubistva, ostale su duboko traumatizovane.

Do sada, ruska policija nije reagovala protiv ovog pokreta, iako je zakon jasno prekršen i uprkos brojnim žalbama od strane roditelja, žrtava i LGBT aktivista.

Društvena mreža VK.com naizmenično gasi odabrane grupe i profile, samo da bi im odobrila ponovno otvaranje sledećeg dana.

Trenutno, osnivač VK.com, Pavel Durov, boravi u SAD i još uvek ne daje nikakav komentar.

Ova fotografija je iz najnovijeg videa, koji je trenutno uklonjen sa Youtube-a zbog nasilja, jer pokazuje zlostavljanje, mučenje i uriniranje po maloletnoj žrtvi u Moksvi, u sred bela dana.



Izvor: Alo

Нема коментара:

Постави коментар