29. 7. 2013.

Svet će biti spašen! Pogledajte ko ga čuva!



Novi rekord u broju Supermena na jednom mestu - njih 867 se obuklo u odelo superjunaka u Engleskoj i ušlo u Ginisovu knjigu.

Plavi kombinezon, sa "urezanim" S na grudima, crveni plašt... Da, sve to asocira na Klarka Kenta, odnosno Supermena, čoveka sa natrpirodnim moćima koji spašava svet.

Supermen ima mnogo svojih obožavalaca, a dokaz za to je neobično okupljanje "supermuškaraca, superžena i superdece" na muzičkom festivalu u Engleskoj.

Njih tačno 867 (muškaraca, žena i dece) obuklo je kostim Supermena i postavilo novi svetski rekord! Prizor od koga bi se negativac Leks Lutor "smrzao" i verovatno odustao od svojih zlih misli i namera.


U pauzi muzičkog festivala, na kojem su između ostalih nastupale i grupe Primal Scream, The Charlatans, Public Enemy, poklonici Supermena su napravili, zaista, fenomenalnu sliku, a ne samo da su poboljšali dosadašnji rekord za čak 300 Supermena više na jednom mestu, nego su i prikupili novac (oko 1.000 funti) za humanitarne svrhe.

U "Eskapejdu", kući koja pravi Supermen kostime, kažu da su bili zaprepašćeni koliko se ljudi odazvalo ovoj akciji.

"Stvarno su nas iznenadili pozitivnom reakcijom na poziv da postavimo novi Ginisov rekord. Još je lepše i uzbudljivije to što su svi želeli da pomognu i da učestvuju u humanitarnoj akciji", kažu u toj kući.

Inače, dosadašnji rekord po broju Supermena na jednom mestu bio je 566.


Izvor: Mondo


Нема коментара:

Постави коментар