25. 7. 2013.

Čak Noris ima ponudu koja se ne odbija



Razmišljate li o kupovini kuće? Značilo bi vam da u kući imate i teretanu i bazen. Ne smeta vam ukoliko je objekat u Teksasu? Onda bi kuća Čaka Norisa mogla da bude pravo rešenje za vas!

Smeštena u Dalasu, izgrađena u mediteranskom stilu, ova kuća poslužila je kao deo kulisa za seriju “Voker, teksaški rendžer”.

Upravo je u njoj Čak Noris odigrao legendarnu ulogu Kordela Vokera, a nakon završetka snimanja ostao je u njoj da živi, prenosi LA Times.


Kuća, čija je površina 684 kvadratna metra, od prošlog petka je na prodaji. Strani mediji navode da cena od milion i dvesta hiljada dolara nije velika, ako se poredi sa cenama kuća ostalih poznatih ličnosti.



Zdanje ima četiri spavaće sobe, sedam kupatila i bioskopsko-pozorišnu salu. Tu je naravno i teretana u kojoj se Noris pripremao za ulogu u seriji, koju je tumačio tokom osam sezona, sve do 2001. godine.



Na imanju je smešten još jedan objekat, gde su snimane dodatne scene za seriju “Voker, teksaški rendžer”, saopštio je agent za nekretnine Rodžers Hili.



Vlasnici kuće su Čak Noris i njegov brato Aron. Kao razlog za prodaju, agent Hili naveo je to što Čak Noris i njegova supruga žele manji i ne toliko luksuzan dom za život.

Izvor: B92

Нема коментара:

Постави коментар