6. 10. 2012.

Poznati koji su videli NLO

„Ušli su u moj um...”

Jeste li ikad primetili neku neobičnu pojavu na nebu, ali ste se bojali da to priznate da vas ne bi proglasili ludakom? Ove poznate ličnosti sa tim nisu imale problema, šta god da su videle...

Jedan od njih je i kantri pevač Bili Rej Sajrus. Da li je stvarno bio uveren da je na nebu video NLO ili je hteo da bude zanimljiv pred svojom publikom?

Na jesen 2011. godine Bili Rej Sajrus je objavio fotku na svom profilu na Tviteru uz objašnjenje: "OK, prvi put sam vidio NLO. Izgleda kao pet, šest svetlećih diskova..."


Čuveni "tvit"

Međutim, on nije jedina poznata ličnost, koja je zabavila javnost ovakvim izjavama.

Dok je Mik Džeger kampovao u Glastonberiju 1986. godine sa tadašnjom devojkom Marien Fejtful (Marianne Faithful), uočio je nešto što je opisao kao "brod u obliku cigarete" koji se kreće među zvezdama. Godinu dana nakon toga pevač grupe Roling Stouns video je još jednu NLO letelicu tokom koncerta u Altamontu. To je toliko uticalo na njega da je na svom engleskom imanju postavio "NLO detektor".

Glumac i komičar Džeki Glison jednom je izjavio da mu je njegov prijatelj Ričard Nikson, 37. američki predsednik, pokazao mrtve putnike srušenog NLO-a koji su se tada nalazili u tajnom vojnom postrojenju na Floridi. Kad je Glisonova supruga kasnije to spomenula medijima, glumac se razveo od nje. Holivudska glasina ili ne?

Viktorija Bekam takođe je jednom prilikom na Tviteru objavila fotografiju uz tekst: "NLO lebdi iznad kuće Bekamovih!"

Uz ovu fotografiju je Poš objavila svetu prisustvo NLO

Glumac Vilijam Šatner tvrdio je da mu je NLO spasio život kad mu se pokvario motor u pustinji Mohave. Izmoren i bez vode na velikoj vrućini video je misteriozni objekat na nebu koji ga je vodio do najbliže benzinske pumpe.

Semi Hagar, bivši pevač grupe Van Halen, ne samo da je video NLO, kako kaže, nego je bio i otet. "Video sam dva bića u brodu", rekao je 2011. godine na promociji svojih memoara. "Ušli su u moj um preko neke bežične veze. Nešto su stavili u mene. To se dogodilo."

I Džon Lenon je video misteriozni svetleći leteći objekat. Uočio ga je kroz prozor svog stana u Nju Jorku. Njegova tadašnja devojka Mej Pang zgrabila je fotoaparat i slikala objekat, ali kad su razvili film, sve slike su bile prazne.

Kad je Muhamed Ali jednog dana trčao Central Parkom, iznad sebe je video svetlost koja je počela da se kreće zajedno sa njim. Muhamed Ali je više puta video NLO. "Ako pogledate u nebo u ranim jutarnjim satima, videćete ih kako se igraju među zvezdama", rekao je jednom prilikom.

Kad je šetao jednim engleskim selom, Dejvid Bouvi uočio je NLO kako lebdi iznad polja. Od tog trenutka je postao "zakačen" na nešto. "Verujem da ono što sam video nije bio objekat, ali projekcija mog vlastitog uma pokušava da da smisao nekoj dimenziji izvan naše vlastite", objasnio je kasnije.

Izvor: Trojka


Нема коментара:

Постави коментар