31. 10. 2012.

Brazilska devica neće moći da dokaže svoju nevinost


Brazilska studentkinja Katarina Migliorini koja je nedavno na aukciji prodala svoju nevinost za neverovatnih 780.000 dolara, postala je predmet rasprave, ali i osude mnogih stručnjaka.

Kako prenosi "Huffington Post", čovek poznat pod imenom "Natsu" je srećni dobitnik Katarinine nevinosti, ali stručnjaci tvrde da je Natsuov novac uzaludno potrošen, jer Katarina, kažu, svoju nevinost neće moći da dokaže.

S druge strane, organizator aukcije, a ujedno i reditelj filma "Virgins Wanted", Džastin Sisli, tvrdi da će Katarina proći niz testiranja koja će "zlim jezicima" napokon dokazati da je devojka zaista nevina. Ona je na testiranje, tvrdi, pristala bez oklevanja.


- Za razliku od muške, ženska nevinost je dokaziva specijalnim testovima kod ginekologa. Nakon pregleda i testiranja, Katarina će dobiti dokument koji dokazuje da je zaista devica, a to će, nadam se, biti dovoljno da ućutka sve one koji i dalje misle da je sve ovo prevara -, naglasio je Sisli na internet stranici aukcije. Ali, uprkos njegovim tvrdnjama, brojni stručnjaci tvrde da takav pregled ipak ne postoji.


- Uobičajen način utvrđivanja nevinosti jeste pregled himena. Ali, oni su različitih oblika i veličina. Takođe, teško je reći da li je nevinost izgubljena polnim činom ili upotrebom vibratora -, naglašava

Bat Ševa Markus, direktorka centra za žensku seksualnost u Njujorku. S njom se slaže i kalifornijski ginekolog Elizabet Lajster, koja dodaje da himen takođe može da bude probijen stavljanjem tampona ili čak običnim trčanjem u pripijenim pantalonama.

Izvor: Trojka



Нема коментара:

Постави коментар