7. 10. 2012.

Beograđanka poludela zbog komšijskih orgazama


Pismo očajne komšinice

Kopija pisma koje je jedna stanovnica Beograda prošlog meseca uputila svom komšiji, stanaru zgrade u Novom Beogradu u kojoj živi, postalo je pravi hit na Internetu. Neprospavne noći najverovatnije su naterale ovu ženu da uzme stvar u svoje ruke i jednim dopisom skrene pažnju svom komšiji. Pročitajte o čemu je reč…

Dobro je poznato da su zgrade na Novom Beogradu primer neverovatne stanogradnje, pa komšiju u susednom stanu čujete i kad kine, a zamislite kako je tek kada glasno doživljava orgazme. Jedna komšinica je trpela, trpela i na kraju javno opomenula komšiju.
 
U celosti vam prenosimo sadržaj ovog pisma:
 
"Dragi komšija!
 

Prinuđena sam da vam se ovako obratim iz pristojnosti, jer ne bih želela da vas dovedem u neprijatnu situaciju ličnim obraćanjem, mada ne znam koliko bi to za vas i bilo neprijatno s obzirom na šou-program koji priređujete svake noći svojim komšijama, svesno ili nesvesno.

Verujem da ste sjajan muškarac imajući u vidu brojne i intenzivne orgazme vaše devojke, žene… koje smo često prisiljeni da brojimo, zbog vaše bezobzirnosti.
 

Seks je vrlo dobar i treba ga upražnjavati redovno, ali diskretno. Mislim da ste dovoljno odrastao muškarac da su vam nepotrebni aplauzi vaših komšija, a posebno dece koje u ovom ulazu ima dosta i kojoj je teško objasniti zašto tamo neka teta jauče.

Želim vam uspešan seksualni život i da vas vaša 'alatka' što duže služi, ali vas molim zatvorite prozor i učinite taj čin intimnim, a ne javnim.


S poštovanjem
 

Vaša komšinica"
 
Ovaj Beograđanin još je dobro i prošao jer je samo izvrnut ruglu komšija. Da kojim slučajem živi u Australiji mogao je biti i uhapšen, što se i desilo jednom paru zbog glasnog jutarnjeg seksa. U Rovinju je jedan "neispavani komšija" takođe ostavio pismo na ulazu u zgradu gde je zamolio stanare "kojima je sezona parenja da to čine diskretno i uljudno", a u Velikoj Britaniji je jednom paru zabranjeno "vrištanje, glasno uzdisanje, psovanje i podizanje glasa" tokom seksa pošto što su ih zbog remećenja javnog reda i mira prijavile uznemirene komšije.

Izvor: Vesti online

Нема коментара:

Постави коментар