17. 10. 2012.

Najstariji otac na svetu - Postao je otac u 96. godini!


Beba je na svijet stigla prije 10 dana. Živi u siromašnom predgrađu Nju Delhija i ima tatu starog 96 godina. 'Nisam uzimao nikakve lekove. Dete sam dobio seksualnim odnosom. Molio sam Boga da dopuni moju porodicu s dečakom ili devojčicom. Moj stariji sin je Vikramajet. Novorođenče će se zvati Ranjet', kazao je Ramajit Raghav.

Prvog sina ovaj je vitalni starac dobio pre dvije godine. I tada su mediji pisali o siromašnom Indijcu, koji je postao otac u 94. godini života. Većina se zgrozila, no Ramajita godine ne brinu. Uveren je da će gledati svoju decu kako odrastaju.

Godište se njegove supruge ne zna, no pretpostavlja se da je u pedesetim godinama. Uprkos tome, Šakuntala Devi obe trudnoće izvrsno je podnela. Problema nije bilo ni pri porođajima, a obe su bebe rođene zdrave.

S obzirom na godine bračnog para, mnogi sumnjaju u njihove tvrdnje da su decu dobili prirodnim putem. Ramajit kaže da je za to zaslužna dugogodišnja seksualna apstinencija, koju je prekinuo tek pre deset godina, kad je upoznao sadašnju suprugu. Zasluge pridaje i fizičkom radu te ishrani. Svaki dan popije tri litre mleka, kilogram badema i isto toliko maslaca. Više dece ne planira.



Izvor: Cafe ba

Нема коментара:

Постави коментар