23. 7. 2013.

Radnik restorana trljao svoj penis o hleb!


Radnik kaže da je ovo slikao kod kuće

Radnik restorana "Subway" u Kolumbusu (Ohajo) priznao je juče da je stavljao svoj penis na sendviče koje je pravio i da je postavio tu fotku na „instagram“.

Šokantno ponašanje dvojice radnika „Subway“ restorana otkriveno je kada je portal Huffingtonpost.com dobio fotke koje su oni okačili na svoje „tviter“ i „instagram“ naloge. Oni su takođe i pravili vekne hleba u obliku penisa.

Jedan od radnika Kameron Bogs priznao je da je istina to što je napisao ispod fotke na kojoj je flašica sa žućkastom tečnošću, odnosno da je „zamrzao svoju mokraću na poslu“. On je i postavio fotku, ubrzo i obrisao, na kojoj se vidi kako muškarac trlja svoj polni organ o sendvič, a ispod nje je pisalo:“ Moje ime je @ianjett i ja ću biti vaš sendvič umetnik danas.“
Bljak! Ko bi ovo jeo?

U intervjuu za „Hafington post“ Bogs je istako da je fotka okačena u šali i da nije uslikana na radnom mestu.

Zamrznuta mokraća

„Nikada to ne bih radio na poslu – to je bilo kod kuće. Ovo nije nešto što sam ikada uradio u „Subway-u“. Ovo je samo šala“, branio se radnik, ali je za bocu sa mokraćom rekao da jeste uslikana na poslu.

Opsednut penisima?

 Bogs i njegov kolega Džet su ubrzo dobili otkaze.

Ovo nije prvi perverzni incident vezan za restoran, već jedan u nizu, a poslednji, koji je šokirao javnost prošle nedelje, desio se u piceriji u San Dijegu, u kojoj je vlasnik snimljen sigurnosnom kamerom kako masturbira.

Izvor: Alo

Нема коментара:

Постави коментар