25.07.2013.

Otkačeno: On ima najmanji penis u Bruklinu!


Mali, ali tehničar! Amerikanac Nik Giloran (27) poneo je neslavnu titulu vlasnika najmanjeg penisa na prvom takvom takmičenju koje je održano u Bruklinu. Uz titulu on je dobio i novčanu nagradu u iznosu od 200 dolara.

Kandidati su tokom izbora morali da s prodefiluju u nekoliko odevnih kombinacija  i odgovore na “teška” pitanja baš kao misice. Poslednji defile bio je u kupaćim gaćama, a nakon njega je Giloran odneo pobedu. U publici je bilo više od 100 ljudi, a momak koji inače živi u Kvinsu proglašen je pobednikom uz pesmu “Tiny Dancer” Eltona Džona.


- Radujem se što sam pobedio. Veličina penisa nije bitna za ono što je muškarac kao osoba, niti je bitan u vezi. Ponosan sam na svoj polni organ. Prijavio sam se na takmičenje kako bi napravio dobar šou za publiku. Čini mi se da je upalilo – izjavio je pobednik nesvakidašnjeg takmičenja u kojem je pored njaga učestvovalo još pet muškaraca. Neki od njih su zbog stida pokrili lice maskama.

Na pitanje kako će potrošiti nagradu pobednik Giloran, koji radi kao dostavljač, izjavio da će izvesti devojku koju je upoznao pre nekoliko dana.Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар