17. 7. 2013.

Japanci operišu dlanove da bi menjali sudbinu

I to postoji...
 
Novi trend se odnosi na drevnu umetnost čitanja sudbine sa dlana, poznatu i kao palmistrija ili hiromantija – verovanje da možete reći budućnost osobi na osnovu linija na dlanovima. 
 
Plastični hirurzi su prijavili povećan broj pacijenata koji traže operacije da produže ili dodaju linije koje su povezane sa srećom ili brakom.
 
Ovakve operacije koštaju oko 1100 dolara i izvode se električnim skalpelima. Takaki Macuka, plsatični hirurg na jednoj klinici u Tokiju kaže: “Ako pokušate da stvorite liniju na dlanu uz pomoć lasera, ona će zarasti i neće ostaviti jasno obeležje. Mora se koristiti električni skalpel i praviti klimav rez jer linije nikad nisu u potpunosti pravilne.”
 
Ovde su iuveli oko 40 operacija na dlanovima u toku 2 godine. Operacija je podjednako popularna među muškarcima i ženama i traje od 10 do 15 minuta, uključujući od 5 do 10 linija na dlanu, a potrebno je oko mesec dana da rana zaraste.
 
Dr Macuka kaže da muškarci obično žele da menjaju linije koje su povezane sa poslovnim uspehom, poput linije sudbine, potom sreću u novcu i finansijsku liniju. Žene često žele da menjaju liniju braka.
 
Izvor: Domino magazin

Нема коментара:

Постави коментар