11. 11. 2012.

Tinejdžeri promenili pol pa se smuvali


Američki tinejdžeri Kejti Hil (18) i Arin Endruz (16) izgledaju kao i svaki drugi zaljubljeni par, međutim, oni su jedinstveni, jer su oboje promenili pol, a nakon toga se i zaljubili jedno u drugo. Kejti je prvih 15 godina života bila dečak Luk, a Arin se rodio kao devojčica Emerald.

Luk je dete jednog pukovnika, ali je oduvek mislio da je žena zarobljena u telu muškarca, a Emerald, koja je pohađala časove baleta kao mala i čak pobedila na takmičenju lepote u školi, smatrala je da je muško, prenosi Daily Mail.


Kroz detinjstvo, i jedno i drugo su trpeli maltretiranje vršnjaka, a onda su ubedili roditelje da im dozvole da promene pol. Tako su se i upoznali - tokom procesa promene pola u Tulsi, u američkoj državi Oklahomi. Kažu da su se odmah zaljubili jedno u drugo.


- Oboje smo prošli slične stvari u detinjstvu i najbolje razumemo jedno drugo. Sada izgledamo kao pravi par, niko ne može da pretpostavi da smo promenili pol - kaže Kejti.

Roditelji tinejdžera imali su u početku veliki problem da prihvate svoju decu, međutim, to su sada prevazišli i podržavaju njihovu vezu.


Izvor: Trojka



Нема коментара:

Постави коментар