25. 11. 2012.

Opsesija konobaricom mu uništila život

Lud od ljubavi - neuzvraćene

Da bi osvojio srce devojke koju nije video šest godina Ramazan Nojan Kulum (38) otisnuo se na osam meseci dugo putovanje malom jahtom, a tokom puta bio je hapšen, štrajkovao glađu, a bio je i u ludnici...

Otkad je Ramazan video prvi put "predmet svoje opsesije" na Kipru, bio je očaran lepotom mlade konobarice i za nju je bio spreman da učini sve, pa ni put od nekoliko hiljada kilometara nije bio prepreka.


Za njega to je bila vrhunska žrtva, najveći dokaz njegove ljubavi, a jedini problem je što ljubav njegova života ne želi da ima apsolutno ništa sa njim. Devojka je čak pobegla je s Kipra upravo da bi se sklonila od njegovih suludih nastojanja da je osvoji.

Njega to nije omelo, a tokom svoje avanture bio je uhapšen, izgubio je posao direktora uspešne firme i, kako on kaže, zabranjen mu je ulazak u više država nego Osami bin Ladenu.


Opsednut lepotom

Sve je počelo 2005. kada je Ramazan upoznao gospođicu Kortni Marej koja ga je poslužila samo jednom kafom. Nakon toga, počelo je “ludilo”.

Počeo je da je prati, a jednom se u kafiću pojavio s nožem kako bi je "uzeo". Naravno, zbog toga je deportovan, a konobarica je pobegla u Liverpul gde se i udala.

Dolazim!

Ni šest godina kasnije Ramazana nije prošla opsesija, pa je devojku pronašao na Facebook-u, a jedino što je ona mogla da učini jeste da ga odbije za prijatelja. Njegov odgovor na njeno odbijanje bio je, otvoriti blog i put jahtom tokom koga je bio je uhapšen, započeo štrajk glađu, a jednom završio i u ludnici.


- Glupa devojko, nisi razumela zašto dolazim u Englesku. Doći ću tamo i kleknuti pred tebe. Poljubiću ti ruku i zaprositi te. Možeš se udati za mene ili me zarobiti, odluka je tvoja. Molim te, prihvati moju ponudu i stvorimo porodicu - stoji na njegovom blogu "‘Hunger Strike for Courtney Murray: The world is not beautiful without you" (Štrajk glađu za Kortni: Svet nije prelep bez tebe).

Poslednji zapis na njegovom blogu bio je: "Nisam mislio da ću emigrirati, ali pokušavao sam osvojiti srce anđela svog života. Ali sada sam u useljeničkom centru i naravno da nisam srećan. Volim te, oprosti mi, molim te".

Naime, Ramazan je uhapšen i biće deportovan u svoju domovinu, prenose britanski mediji.

Izvor: Trojka 



Нема коментара:

Постави коментар