28. 11. 2012.

Seksi zagrevanje donelo joj bračne ponude

Atletičarku svakodnevno prose preko Fejsbuka zbog zavodljivog zagrevanja pred trku
 
Od kako je pre pet meseci neko snimio i na Jutjub postavio njen simpatični i seksi ples kojim se razgibava pre trke, australijska trkačica Mišel Dženeke (19) munjevito je stekla svetsku slavu, a i veliki broj obožavalaca od kojih joj mnogi izjavljuju ljubav i nude brak.

Mišel Dženeke je nedavno u svojoj domovini učestvovala u internet TV emisiji "Šta je u trendu", u kojoj je voditeljskom tandemu pokazala korake svog neobičnog plesa za zagrevanje koji je demonstrirala na trci u Barseloni.


Ova vedra i mlada devojka kaže da se ne opterećuje previše internet slavom i da joj je sve to pomalo čudno i smešno, pogotovo jer svakodnevno preko Fejsbuka dobija izlive ljubavi i bračne ponude. Svoj ples za zagrevanje i smirivanje nerava pred trku izvodi, kako kaže, već dugo, ali ranije niko na to nije obraćao pažnju. Inače, dok đuska pred trku u svojoj glavi "pušta" Rijaninu pesmu "We found love".

Dženeke za sebe kaže da je štreber u duši. Kao dete je volela da sklapa robote-igračke, a danas studira robotiku na Univerzitetu u Sidneju. U slobodno vreme voli da gleda sitkom "Štreberi", logično.

Nastaviće da trenira paralelno sa studiranjem, a najveći san joj je da Australiju predstavlja na narednim Olimpijskim igrama u trci na 100 metara s preponama.


Izvor: Trojka

 

Нема коментара:

Постави коментар