26. 11. 2012.

Rekao deci da Deda Mraz ne postoji pa - uhapšen

Deci nikako ne smete govoriti da Deda Mraz ne postoji

Kanadska policija uhapsila je muškarca koji je pokušao deci da razbije iluziju o postojanju Deda Mraza. 

Prilično pijani muškarac (24) pojavio se na godišnjoj paradi posvećenoj Deda Mrazu u gradu Kingstonu u Kanadi. Dok je šetao ulicom prepunom dece počeo je da viče "Deda Mraz nije stvaran", prenosi Dejli Mejl. Policija je primetila šta je radio na Paradi i odlučila da ga uhapsi, pre nego što deca ozbiljno shvate njegovu poruku.

"Njegovo srce mora da je premalo", objavila je policija u Kingstonu na Tviteru, potvrdivši da je pijani muškarac uhapšen jer je deci govorio da Deda Mraz ne postoji.
 
Ne postoji zakon kojim je predviđena kazna za uništavanje božićnih praznika. Ipak, policija je našla način da ga u skladu sa zakonom uhapsi, optužujući ga za remećenje javnog reda i mira.
 
"Uznemiravao je sve ljude na paradi. Uznemiravao je porodice a očigledno je da je uznemiravao i decu. Smatrali smo da ga je trebalo skloniti sa ulice", rekao je predstavnik lokalne policije za odnose sa javnošću Stiv Kupmen. On je dodao da su mnogi policajci bili uvređeni njegovim ponašanjem jer i sami imaju decu i ne žele da im iko kvari njihovu predstavu u Deda Mrazu.

Izvor: Vesti online

Нема коментара:

Постави коментар