29. 11. 2012.

Šta, već si gotov!? Sad ćeš ti da vidiš...

Pretukla momka nakon seksa jer je nije zadovoljio
 
Dobro... loš seks se dešava. Dešava se i da samo jedna strana bude zadovoljena, dok drugoj "nešto ne ide". Ali nije smak sveta ako nema pravog vrhunca za oba partnera. Ili možda jeste?

Momak sa Floride Esrik Dejvis napravio je ogromnu grešku - nije uspeo svojoj devojci Rakel Gonzales da obezbedi orgazam i zbog toga je "popio" batine.

Njegova draga mu je nanela ozbiljne povrede. Udarala ga je po celom telu i grebala noktima po licu. Rakel se razbesnela jer je njen dragi završio "posao" pre nego što je ona doživela orgazam i to je za nju bio dovoljan razlog da primeni nasilje.

U vezi sa ovim slučajem oglasila se i policija. U izveštaju nedvosmisleno piše da je razlog tuče bio to što je Esrik doživeo orgazam, a Rakel nije.

Ističe se i da je, verovatno prekomerna upotreba alkohola imala uticaj u celom nemilom događaju. Dakle, pripita Rekel je podivljala i tražila svoja seksualna "prava". Sa druge strane žrtva ovog incidenta je za strane medije izjavila da se Rakel i ranije ponašala nasilno.

Nakon cele medijske pompe oko "seksualnih i drugih problema" ovih golupčića, iz policije su rekli kako će protiv ove žene biti podignuta optužnica za nasilje u porodici.

Inače, izgleda da je u skorije vreme česta pojava da seksualne frustracije kod žena (naročito na Floridi) budu okidač za nasilje. Podsetite se i slučaja kada je osamnaestogodišnja Ines Nunjez pretukla dečka jer nije hteo da vodi ljubav sa njom. 

Izvor: Mondo

Нема коментара:

Постави коментар