23. 7. 2013.

Voli čupavo: Dlakava blogerka neće da se brije


Statistika je pokazala kako veliki procenat muškaraca, ali i žena smatra da žene ne smeju da imaju dlačice na telu i da je depilacija njihova obaveza.

Protiv ovakve društvene norme pobunila se Špankinja Paloma Goni te je odlučila stati na kraj iskrivljenim idealima lepote tako što je iz svog života u potpunosti isključila depilaciju, pa je na svom blogu pod nazivom “Ja se ne brijem” objavila fotografije “prirodne sebe”.


Vest o “dlakavoj” blogerki odjeknula je celim svetom, a obična devojka je postala glavna tema rasprave u koju su se uključile brojne zemlje. Paloma je tako online gostovala na američkom portalu ‘Hufferpost Live’ gde je otkrila svoje razloge ove, za mnoge, drastične i neobične odluke.

- Depilacija je bolna, oduzima mi puno vremena i nije mi jasno zašto je to postala obaveza svake žene. Prava istina je da žene imaju dlake i oduvek su ih imale. Ako žena ne uklanja dlačice odmah se smatra da ne brine o svojoj higijeni, nije seksi i nije prava žena dok kod muškaraca to nije tako – izjavila je mlada novinarka.


No da ona nije prva žena koja se nije sramila pokazati prirodno telo dokazuju fotografije jedne od najlepših žena sveta Sophije Loren. Pre gotovo 50 godina atraktivna glumica je pozirala u kupaćem kostimu ponosno ističući neobrijane pazuhe i pritom je još uvek izgledala ženstveno i seksi.


Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар