23. 7. 2013.

Šveđani najprivlačniji, Rusi mogu najviše da popiju


Šta Evropljani misle jedni o drugima. Ko najviše pije i gde žive najzgodnije osobe, samo su neka od pitanja ankete sajta Redit. Takođe, najsmešniji akcenat imaju Francuzi, a Evropljani najmanje vole Vatikan.

Kako bi istražili šta građani Evrope misle jedni o drugima, internet portal Redit sproveo je anketu sa zanimljivim pitanjima koja su se odnosila na to koju zemlju najviše vole, a koju najmanje, gde žive najprivlačniji mladići i devojke, u kojoj zemlji se najviše pije i koji narod ima smešniji akcenat.

Najneomiljenija...
 
Prema mišljenju učesnika ankete najneomiljenije zemlje Starog kontinenta su Vatikan sa 312 glasova, Rusija (185) i Francuska (155). Srbija je kod ovog pitanja pokupila 46 glasova.

... i najomiljenija zemlja

Sa druge strane, na pitanje koju zemlju najviše vole odgovor je Nemačka (324). Još neke „voljene" zemlje su Velika Britanija (223), dok je na trećem mestu, zanimljivo, opet Francuska (154).

Rezultati ankete pokazali su Evropljani veruju da od svih naroda Starog kontinenta najviše mogu da popiju Rusi (362), Nemci (227) i Irci (251).

Ko najviše pije...

Laskavo priznanje zemlje sa najprivlačnijim stanovništvom, sa ogromnom većinom glasova, dobila je Švedska (518). Dobro su kotirani Francuzi (134) i Španci (103). Što se Srba tiče dobili smo 17 glasova.

...a ko je najprivlačniji

Anketa je pokazala da najsmešniji akcenat imaju Francuzi (247), Šveđani (139) i Nemci (133).

Najsmešniji akcenat
 
Izvor: RTS





Нема коментара:

Постави коментар