31. 1. 2013.

Šokantno: Navukla ćerku (3) na alkohol da bi imala sa kim da pije!


Šenon Barovs iz Donkstera u Engleskoj otkrila je da je svojoj najstarijoj ćerki Džejmi Li (20) počela da daje alkohol od treće godine kako bi je pripremila da kao tinejdžerka može dobro da podnese piće.

Džejmi je za svoj rođendan popila flašu votke sa prijateljima, dok su kartoni piva bili normalna pojava svakog vikenda. Do trenutka kad je postala punoletna, već je bila “u formi” da ode do grada i pije sa majkom i njenim društvom do četiri ujutru.


- Mi obožavamo da se napijemo zajedno. Ako popije malo više, tu sam ja da brinem o njoj. Isto je i u obrnutoj situaciji: ako ja preteram, znam da je Džejmi tu – kaže Šenon, majka devojke.

Šenon svoje i ćerkine alkoholne apetite zadovoljava parama koje, kao baštovan, zarađuje njen suprug Džon (50) i dečjim dodatkom koji iznosi 180 funti.


Šenon je magazinu “Closer” rekla da je želela da njena ćerka nauči “da pije kako treba” i da kad poraste bude njena “parti drugarica”. Iako shvata da će njeno ponašanje naići na osudu, ona ne vidi ništa loše u svom odnosu sa ćerkom i napominje da se njene majčinske sposobnosti i odgovornost ne mogu dovoditi u pitanje.

Šenon je i sama počela da pije sa 14 godina.

Izvor: Telegraf



Нема коментара:

Постави коментар