20. 1. 2013.

Nedilično kupanje: Biskup u kadi sa četvorogodišnjom unukom


Lari Troter, čikaški biskup i pastor crkve Slatkog Svetog Duha, postavio je na Instagram fotografiju, na kojoj se sa četvorogodišnjom unukom kupa u kadi punoj pene, ne očekujući pravu lavinu pogrda, koje su sasvim prirodno usledile na društvenim mrežama.

Naime, pomenuti ponosni deda primio je oko 1.200 on-lajn poruka punih vulgarnosti, u kojima ga, između ostalog, nazivaju i “pedofilom”, ”čudovištem” i “zlostavljačem dece” preporučujući mu da napusti crkvenu službu.

Kako bi se odbranio, Troter je pristao da gostuje u radio-emisiji “Jutarnji šou” Džona Hane, u kojem je pokušao da se odbrani od optužbi, istovremeno objašnjavajući da je fotografija nastala kad se kupao, dok su mu ćerka i zet sa unukom bili u poseti, i da su i on i unuka na sebi imali kupaće gaćice.

Devojčica je, prema njegovoj priči, utrčala u kupatilo i insistirala da “uskoči” kod dede u kadu, a majka joj je to dopustila i napravila je snimak. Jedan član porodice je onda, ne pitajući ga za dozvolu, postavio fotografiju na Instagram, društvenu mrežu za razmenu fotografija.

Troter je bio prinuđen da se suoči i sa pridikama kolega sveštenika i propovednika, od kojih mu je jedan poručio:

- Biskupe Troteru, ne gospodine! Nijedan muškarac nikada ne bi trebalo da se kupa sa ženskom osobom iz svoje porodice ili kruga prijatelja. To je samo za čoveka i njegovu suprugu. Ovakvo ponašanje je potpuno neprilično!

Izvor: Blic

Нема коментара:

Постави коментар