26. 1. 2013.

Hit ponuda! Kupite kuću duhova za jedan evro!


Francuski “iBej” imao je neverovatnu posetu nakon što su velike novinske agencije ove zemlje prenele vest da je na sajt postavljen oglas za prodaju uklete kuće u mestu Arbresle u oblasti Ron – Alp za samo jedan evro.

Istina je da je da kuća ne vredi mnogo, ukoliko je suditi po slikama, ali jedan evro za 110 metara kvadratnih kuće i 350 zemlje veoma je povoljno, u svakom slučaju.

Maud 69620″ osoba koja je postavila oglas ima svoje razloge za prodaju, maltene poklanjanje ovog zdanja. Sudeći po opisu na “iBeju”, u kući se pedesetih godina prošlog veka desilo stravično ubistvo, nakon čega je navodno postala ukleta.


U kući se, naime, čuje kuckanje po prozorima, čudni zvuci i žamor, uvrnuti zvuci i pomeranje objekata. Jedino što nedostaje da bi kuća bila kompletno ukleta jeste duh. Ali “Maud” nije raspoložena za šale. Štaviše, ona je zamolila posetioce sajta koji misle da je njen opis oglasa lažan da ne kontaktiraju s njom uopšte i da je reklama namenjena isključivo onima koji veruju u spiritualni svet.


Opisujući ubistvo koje se održalo u njenim odajama, navedeno je da je ubijen par u čijem posedu je kuća tada bila. Nemilosrdne ubice bili su radnici koji su tragali za blagom koje je po mesnom verovanju bilo zakopano u kući. Ubistva nikad nisu bila potvrđena, jer leševi nikad nisu pronađeni. Vlasnici su nestali bez traga.

Na francuskim sajtovima pokrenuta je rasprava o autentičnosti oglasa, ali postoje oni koji ne bi uzeli kuću čak ni kada bi njima platili bogatstvo.

Izvor: Telegraf



Нема коментара:

Постави коментар