14. 1. 2013.

Bolje da ljulja: Žena široka dva i po metra, dijeta joj ne pada na pamet


Mikel Rufineli (39) iz Los Anđelesa ima najšire bokove na svetu, čak 2,5 metara. Žena, koja inače ima 190 kilograma, ističe da svakog dana pojede oko 3.000 kalorija kako bi održavala svoju “liniju”.

Zaklela se da nikada neće biti na dijeti, a njen suprug Redži Bruks (40), s kojim je u braku deset godina, obožava njene bokove.

- Obožavam svoju liniju i ne vidim razlog zašto bih išla na dijetu ako nemam problema sa zdravljem. Obožavam meksičku hranu, čips i ostale poslastice. Suprug mi je rekao da izgledam jako seksi, a naš intimni život je jako dobar – ispričala je Mikel.


Ona dodaje da joj muž svakog dana govori da je obožava i da je predivna.

- Muškarci ne vole mršave devojke, više vole figure žena u obliku peščanog sata – zaključila je Mikel.

Žena inače ima problema s prolaskom kroz vrata, sve stolice u kući su joj poduprte metalom, a ne može ni da vozi običan automobil, jer u njega ne staje, već vozi kamion, piše “Closer Online”.


Kao tinejdžerka je bila mnogo mršavija, a počela je da se goji nakon prve trudnoće, kada je imala 22 godine. Kaže da nikada pre nije imala problema sa težinom iako joj je genetski nasledno da ima šire bokove. Mikel kaže da se sve više gojila nakon svake trudnoće, a ima četvero dece. Voli svoje telo, te se pomirila sa svojom kilažom.

Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар