26. 8. 2012.

Pogledajte snimak misterioznog bića iz Ohaja: Da li je ovo Bigfut?

Misteriozno biće iz Ohaja: Bigfut ili ne?

Na snimku koji je “Hau to kanal 101” u aprilu postavio na internet, prikazano je nezgrapno stvorenje prekriveno gustom, tamnom dlakom, kako pretrčava stazu u oblasti Grand River, u severoistočnom Ohaju.

Neobični stvor veoma podseća na mitskog Bigfuta...

Stiče se utisak da osoba koja je snimala video - nije sigurno da li je reč o muškarcu ili ženi - vozi motocikl ili skuter niz stazu, snimajući okolinu.
 
Iznenada, “Veliko stopalo” prelazi stazu s leve na desnu stranu, dok u ruci drži nešto što liči na štap.

Intrigantan prizor je, po svemu sudeći, uplašio misterioznog vozača, koji naglo skreće u žbunje da bi okrenuo motor i pobegao u suprotnom pravcu.

Pošto se na filmu, koji je videlo skoro 100.000 korisnika interneta, čuje glasna buka motora, ne zna se da li monstruozno stvorenje nalik na majmuna proizvodi bilo kakve zvuke.

Mnogi koji su videli snimak pod naslovom “Bigfut u Ohaju - jasan snimak stvora 2012.”, uvereni su da je zaista reč o “Velikom Stopalu”.

"Fantastična je reakcija osobe koja vozi bicikl. Očigledno je da se on/ona prepao/-la, budući da je bukvalno uleteo/-la u žbunje. Ko bi tako reagovao da je u pitanju prevara?", napisao je jedan od njih.
 
Drugi ovako komentariše snimak: “I mene bi takav prizor prestravio i naterao da udarim u drvo”.
 
Ime Bigfut (Veliko Stopalo) dato je misterioznom stvorenju nalik na majmuna, za koje neki veruju da živi u šumama, pretežno u pacifičkom regionu severozapadne Severne Amerike.

Naučnici ne priznaju njegovo postojanje, smatrajući da je reč o mešavini legende, pogrešne identifikacije i prevare.


 Izvor: Blic

Нема коментара:

Постави коментар