27. 8. 2012.

Šest razloga zašto muškarci obožavaju "nevaljale" devojke!



Nije ništa novo da se đavolaste devojke bolje kotiraju kod muškaraca od dobrih anđelčića. Zašto je to tako? 

Donosimo vam šest glavnih razloga zbog kojih muškarci luduju za njima.

Ne žele ozbiljnu vezu

Nevaljale devojke su najčešće slobodne i nezavisne, zato im ne pada na pamet da sebe uvlače u ozbiljnu ili dugogodišnju vezu. S tim ne zamaraju muškarce, a oni nemaju strah od nedeljnih ručkova s njenim roditeljima, crkvenih zvona i venčanja.

Izazovnije se oblače

Ovakve devojke vole da uzbuđuju i izazivaju momke provokativnim i seksi oblačenjem, što muškarce neizmerno uzbuđuje. S oblačenjem ističu svoju ženstvenost i izluđuju jači pol. Za muškarca nema boljeg afrodizijaka od cipela s visokom potpeticom, kratke sukmje i dubokog dekoltea.

Imaju bolji smisao za humor

Muškarci u njihovom prisustvu ne moraju preterano da paze šta govore. Nevaljale devojke se ne zgražavaju na sočne viceve i prostiji rečnik. Smeju se na glas i same dobace po koju. Muškarci se u njihovom društvu lakše opuste i pokažu svoje pravo lice.

Uzimaju šta im treba

"Đavolice" se nikada ne žale, da je muzika preglasna, da su umorne ili gladne. Ne glumataju da bi dobile nešto. Jednostavno smanje muziku, odu da spavaju ili uzmu same da jedu, što muškarci vide kao veliki plus.

Sličnije su muškarcima

Nevaljale devojke imaju više zajedničkog s muškim polom nego njihove dobre koleginice. To muškarcima odgovara, jer im nije problem da se poistovete s njima. Muškarci u njima vide pravu prijateljicu a ne samo partnerku ili ljubavnicu.

Dobre su u krevetu

Možda ovo i nije uvek istina i pravilo, međutim muškarci su sigurni da jeste. Seks s "lošom" devojkom koja pristaje na đavolaste igrice u krevetu, pa pored njegovih fantazija koje želi da ispuni ima i sopstvene koje se ne libi da podeli s njim.

Izvor: S media

Нема коментара:

Постави коментар