25. 8. 2012.

Apokalipsa samo što nije počela?!

Ako do sada niste verovali da nam uskoro predstoji Apokalipsa, poverovaćete, samo pogledajte ruski dokumentarac "Тайные знаки - Апокалипсис - Переворот Земли" (Tajni znaci - Apokalisa - Preokret Zemlje).

Sam početak priče odnosi se upravo na pobunu prirode koja je tek počela, a nagoveštava ono što tek sledi - još više zemljotresa, poplava i drugih prirodnih katastrofa, što je tek uvod u ono pravo - pomeranje Zemljine ose. U režiji Aleksandra Glagoljeva i Sergeja Kurakina, u filmu se pojalvjuju ozbiljni naučnici Ruske federacije, i ono što prognoziraju ne ostavlja mnogo prostora za optimizam.

Pomeranje geoloških slojeva tako je duboko da će pomeriti i samo jezgro planete, a onda - sledi promena geografskih polova. Ruski naučnici tvrde da se unutrašnje jezgro planete pomera ka Japanu brzinom od čak 10 cm godišnje, i ne samo to - jezgro formira i obrtno magnetno polje Zemlje, od kog zavisi mnogo toga.
Arheološka iskopavanja dokazuju da se Zemlja već preokretala. Tako su u Egiptu pronađeni solarni satovi koji pokazuju tačno vreme samo na geografskoj širini od 15 stepeni, iako se Egipat nalazi na 25 stepeni geografske širine.

Postoji još dokaza o tome da su Zemljini polovi pomerali, a jedan od tih preokreta završen je - globalnim potopom. Ne treba ni podsećati da se potop pominje u mnogim kulturama koje inače nemaju drugih zajedničkih tačaka.

Da li su planinski lanci dovoljan dokaz da se ovo okretanje već događalo? I ako nije - evo novih dokaza, koji određuju čak i vreme tih dešavanja. Tako je je u Jakutiji, nedaleko od mesta Ust-Nera, maja 2009. pronađeno potpuno očuvano mladunče mamuta koje je uginulo pre 12 hiljada godina sa nesvarenom hranom u želucu.

Ako se u želucu nalazila nesvarena trava, znači da se zamrzavanje dogodilo tokom leta (inače, kako bi mamut u Sibiru imao šta da pase?), a sve se desilo veoma brzo - u suprotnom, trava bi bila svarena. Dakle, jedino objašnjenje bilo bi da se na životinje iznenada sručila neverovatna hladnoća. Životinja teška između pet i sedam tona, telesne temperature oko 36,1 – 36,2 stepena, bukvalno se zamrzla za 20 do 30 minuta.

Mnogi veruju da razlog ovog brzopoteznog zamrzavnja - pomeranje Zemljine ose. Naime, atmosfera nije uspela da se kreće zajedno sa "poludelom" Zemljinom kuglom i zato se na nekim mestim urušila. Stoga se temperatura u oblastima koje su ostale bez zaštite od kosmičke hladnoće spustila na apsolutnu nulu - minus 273 stepena Celzijusa!

Ako Vas zanimaju još neki zaniljivi detalji o kosmičkom zračenju i trećem magnetnom polu, ceo film možete pogledati ovde:


Izvor: Trojka

Нема коментара:

Постави коментар