19. 8. 2012.

Nova disciplina - olimpijske orgije


Član olimpijskog tima Velike Britanije otkriva kako se paralelno sa Olimpijskim igrama u Londonu odvijala i "olimpijada seksa" u Olimpijskom selu.

Olimpijske igre su, naime, jedna od retkih prilika kada se pomešaju sportisti iz svih sportova, i to u tako velikom broju, kod kojih vlada ogromno uzbuđenje zbog takmičenja.

Osim toga, sportisti su stalno okruženi golišavim zgodnim telima, pa je iskušenje veće, a još kada se uzburka nivo testosterona... To je, po rečima "insajdera", koji je želeo da ostane anoniman, pravi recept za seksualne orgije.

- Sve počinje tako što novi poznanici počinju da se međusobno posećuju u sobama, razmenjuju imejl adrese i mobilne telefone. Tokom prve nedelje svi su uglavnom fokusirani na pripreme, a, kako neki imaju takmičenja u ranim prepodnevnim satima, ostaje im čitav dan, počinju da se dosađuju - i tada sve kreće... -  kaže ovaj izvor "Daily mail-a".

Britanski sportista dalje opisuje kako su jedne večeri on i njegov kolega izašli sa dve koleginice iz Ukrajine u jedan londonski klub, i posle nekoliko odigranih igara, počeo je da se ljubi sa jednom od njih, da bi na kraju obe završile u njihovoj sobi kad su se vratili u Selo.

Pre toga je nekoliko britanskih takmičara prokrijumčarilo nešto alkohola, jer je bilo zabranjeno unositi alkohol u Olimpijsko selo.

Posle nekoliko pića, njih četvoro napravilo je "četvorku", priznaje sportista, bez daljih detalja.
Kako su organizatori bili svesni da može doći do sličnih avantura, obezbedili su rekordnih 150.000 kondoma (50.000 više nego na prošloj Olimpijadi) za one koji su posle takmičenja još uvek imali dovoljno energije, što je otprilike 15 kondoma po svakom sportisti tokom 17 dana koliko su Igre trajale.

Izvor: Trojka

Нема коментара:

Постави коментар