25. 8. 2012.

Neverovatne činjenice o penisu

Sedam stvari koje verovatno niste znali o muškoj "alatki". 


1. 600 Miliona spermatozoida

Semena tečnost prosečnog čoveka sadrži 40 miliona spermatozoida, ali ih može biti i do 600 miliona, koji se izbacuju u svet brzinom od 45 km/h.
 
2. Plavi kit ima najveći

Plavi kit ima najduži penis - 2 i po metra. Ako se pravi poređenje prema veličini tela, onda je vepar pobednik sa pola metra.

3. Ne postoji veza sa veličinom drugih delova tela

Uprkos popularnom verovanju, ne možete pretpostaviti veličinu muškarčevog penisa na osnovu njegovog nosa, stopala ili prstiju.

4. 30% Muške populacije je obrezano

30% muškaraca preko 15 godina je obrezano, uglavnom jevreja i muslimana. U SAD više od pola muškaraca se podvrglo ovom zahvatu, jer se smatra da je tako zdravije.
 
5. Večina sisara ima kost u penisu

Ljudski penis je kao sunđer koji se napuni krvlju i tako postane krut. Većina sisara, međutim, ima kost u tom organu. Iako ljudi tu kost nemaju, nezgodan pokret tokom seksa može da izazove prelom ovog osetljivog organa.
 
6.Seksualmo uzbuđenje je nevoljno

Seksualno uzbuđenje se uglavnom javlja u simpatičkom nervnom sistemu, a ne svesnom umu. Tokom sna, muški mozak šalje naredbe za "dizanje" u proseku devet puta na noć. A naredba za ejakulaciju dolazi iz kičmene moždine, ne iz mozga.
 
7. Testisi stvarno mogu da poplave

To se dešava kada su testisi i prostata prepunjeni, ali se lako rešava.

Izvor: Vesti online

Нема коментара:

Постави коментар