19. 8. 2012.

Dobra kuvarica, vrhunski seks?

   Jel neko gladan?

Kažu da muškarci misle samo na seks, ali često čujemo i da put do muškog srca vodi preko stomaka. Da li dobre kuvarice "obećavaju" odličan provod u krevetu?

Mnogi smatraju da je zadovoljstvo seksualnim životom jedan od najvažnijih stubova duge i srećne veze. Brojni stručnjaci tvrde da muškarci koji imaju ispunjen "raspored" u spavaćoj sobi, ređe varaju svoje partnerke.
 
Ipak, nekoliko istraživanja ne ide u prilog samo damama koje su dobre ljubavnice, već i onima koje vole da eksperimentišu u kuhinji, jer je utvrđeno da muškarci za sreću u zajedničkom životu rado "krive" partnerke koja su lavice u krevetu, ali i vrhunske kuvarice.
 
Za sreću, dakle, nije dovoljno biti samo maštovita ljubavnica, već valja dobro "upravljati" varjačom. Male kulinarske tajne koje jelima daju poseban ukus dovešće vašeg muškarca do ludila, a ako mu pripremite specijalitet koji obožava budite sigurne da će dati sve od sebe kada budete razmenjivali nežnosti.


Osim što ih "pali" da imaju pored sebe ženu koja je vešta u kuhinji i dovoljno slobodna u seksu, muškarci vole osećaj sigurnosti koji im pruža jelo spremljeno kod kuće. Ručak pripremljen u porodičnom domu, uz mnogo ljubavi, seća ih na detinjstvo i budi im želju za potomstvom, a tada voljenu damu za šporetom vide kao idealnu buduću majku.

Naravno, ima spasa i ako niste među najboljim kuvaricama na svetu.
 
Dovoljno je da naučite nekoliko jednostavnih recepata i uputstva za pripremu jednog od omiljenih jela vašeg partnera. To će biti odličan temelj za uspešno igranje na oba polja - u kuhinji i u spavaćoj sobi.

I muškarac može da pokaže koliko je fatalan ljubavnik i majstor u kuhinji. Sve više muškaraca voli da kulinari, pa dozvolite svom voljenom da vas iznenadi nekim specijalitetom, a vi ga kasnije nagradite tokom vođenja ljubavi.

Izvor: Vesti online




Нема коментара:

Постави коментар