6. 1. 2013.

Srećni zet: Tast mu uz ćerku dao miraz od 193 miliona evra!


Vu Ruibiao, kojeg bi svaki muškarac poželeo za tasta, je osim 193 miliona evra miraza u novcu, nekretninama i deonicama, dao i nekoliko miliona evra u dobrotvorne svrhe. To je uradio da bi mladom paru osigurao sreću u braku.

Raskošne vile, lokali, četiri kutije zlata, “porše”, “mercedes”, deonice, bankovni račun sa početnim kapitalom od “skromnih” četiri miliona evra

To su samo neki od luksuza koje je kineski biznismen Vu Ruibiao dao svojoj ćerki kao miraz. Ukupna vrednost premašuje 193 miliona evra.

Za njegovu mezimicu ništa nije previše. Automobil je zamotao crvenom trakom, a zlato uredno stavio na njen krevet. Kineski milijarder bavi se prodajom opreme kuhinje i kupatila, i to, po svemu sudeći, vrlo uspešno.

Ćerka mu se udala za simpatiju iz detinjstva kojem je, smatra većina, “upala kašika u med”.


Mladenci su zajedno išli u školu, a putevi su im se razišli kada su se upisali na različite fakultete. Igrom slučaja ponovno su se sreli i odlučili da se venčaju. Ako “tast iz snova” nije preterao sa velikodušnim mirazom, sa svadbom sigurno jeste jer će trajati punih osam dana, a počela je 28. decembra. Brakom je oduševljena i gospođa Vu, a kako i ne bi bila kad je teško da uz veliku ljubav i silno bogatstvo nešto pođe po zlu.

Vu Ruibiao, kojeg bi svaki muškarac poželio za tasta, je osim 193 miliona evra miraza u novcu, nekretninama i deonicama, dao i nekoliko miliona evra u dobrotvorne svrhe. To je uradio da bi mladom paru osigurao sreću u braku.

Izvor: Tanjug


Нема коментара:

Постави коментар