6. 1. 2013.

Bizarni fenomen: Klinke se samozadovoljavaju na Fejsu zbog lajkova!


Novi hit na Fejsbuku među devojčicama - za puko lajkovanje spremne su da pokažu intimne delove tela, samozadovoljavaju se na zahtev nepoznatih prijatelja i nude seksualne usluge!

Kako stvari stoje, za ovdašnje klinke “flešovanje”, pućenje i objavljivanje seksi fotki iz kupatila na Fejsu stvar je staromodne prošlosti! U poslednje vreme, među novim “urbanim” devojčicama pravi hit i merilo popularnosti postalo je devijantno prelaženje s reči na dela!

Krajnje degutantno i skaradno pokazivanje intimnih delova tela, snimanje samozadovoljavanja, pa čak i eksplicitno nuđenje seksualnih odnosa, bez dlake na jeziku, čini da novi Fejsbuk fenomen bude još više zastrašujuć – za puko lajkovanje!

Novu šokantnu modu među, uglavnom, maloletnim klinkama najbolje ilustruje parola koju je na svom Fejsbuk profilu napisala izvesna 18-godišnja T. M. U njoj, uz obilje gramatičkih grešaka i pogrešno korišćenje glagolskog oblika, otprilike stoji: “Meni je jako potrebno što više lajkova na stranici, pa ću zato da radim sve što vi želite”.


Nakon ove izjave, pomenuta devojčica postavila je fotografiju svojih golih grudi, čvrsto obećavši da će onog trenutka kada bude imala 1.000 članova, sledeća na repertoaru biti, ni manje ni više, nego njena vagina! U trenutku kada je T. M. postigla svoj cilj, ne samo da je ispunila svoje obećanje, nego je, željna dodatnih lajkova, objavila, malo je reći skandalozni, jednominutni video na kojem se, prema uputstvima onih koji su bili “tako dobri” da lajkuju njenu stranu - samozadovoljava.

Kameru je postavila ispred svog kreveta, prekrivenog tigrastim prekrivačem, u kojem je zavaljena, samo u gaćicama, snimila close-up, na kojem dodiruje svoje intimne delove na način na koji to odgovara njoj sasvim nepoznatim ljudima.

Velika popularnost ovakvih Fejsbuk profila među klinkama, koje uzgred predstavljaju tipičan proizvod društva u tranziciji, povukla je na Fejsu i sve češće otvorene prljave muške ponude. Tako je izvesni M. J. gorepomenutoj i sličnim devojčicama za izvesne protivusluge seksualne prirode ponudio, na primer, da budu VIP gošće na ekskluzivnim žurkama u čuvenim gradskim klubovima, povedu drugarice i “bleje” sa njima u separeu, ili svojom “ničim izazvanom” lepotom zarade čitavih 20 evra za veče?!


Suprotno očekivanju, većina devojčica koje su se upustile u opasnu igru s novim Fejsbuk fenomenom, koji na izvestan način predstavlja ništa drugo do oblik on-lajn prostitucije, nije imuna na ovakve ponude. Jedini problem predstavlja to koliko je muškarac za svoje zahteve spreman da ponudi novca. Zapravo, koliko je koja od očigledno egzibicionistički nastrojenih klinki ”skromna” kada se njeno pružanje usluga dovede u pitanje.

Tipičan primer pogodbe ovoga tipa predstavlja prepiska na Fejsbuk profilu izvesne E. K. koja odbija ponudu I. R. da ga oralno zadovolji za 350 kuna. No, pošto joj on u roku od desetak minuta ponudi 100 evra više, ona ga, plašeći se da neće dobiti ni toliko, pita: “Jel’ vredi još ona ponuda?” Očigledno nema seksa dok ne zafali kinta.


Ovakvo ponašanje uglavnom maloletnica psiholozi objašnjavaju pre svega velikom nesigurnošću, karakterističnom za adolescentski period, u kojem su mladi spremni sve da urade ne bi li se uklopili u društvo, ali i egzibicionističkom crtom karaktera, koja ipak nije dominantna kod svih devojčica tog uzrasta.

Kao drugi najčešći razlog devijantnog maloletničkog ponašanja ovog tipa navode se roditeljska nebriga, oličena pre svega u zanemarivanju dece zbog jurnjave za novcem, kao i društveno-ekonomske promene, karakteristične naročito za društva u tranziciji, u kojima na površinu kao prioriteti neretko isplivavaju krajnje skaradna ponašanja.

Izvor: Telegraf







Нема коментара:

Постави коментар