30. 6. 2013.

Oglas u BiH: Ubija za 10.000 KM po glavi

Opasni ubica glavom i bradom

"Paćeni ubica, na sve spreman, 10.000 maraka po glavi, ručni rad", ukratko je opisao uslugu koju nudi korisnik oglasa na internetu i to svrstanu u kategoriju - umetnost.

Samo za nekoliko časova ovaj oglas imao je više od 12.000 pregleda, ali je zbog neprimerenog sadržaja skinut sa sajta. Na slikama pored oglasa vidi se muškarac, navodno iz Viteza, koji drži pištolj u ustima. Verodostojnost navedenih informacija nije utvrđena, ali broj pregleda oglasa vrtoglavo je rastao.

Administratori sajta, na koji je okačen sporni oglas, kažu da se često susreću sa šaljivim i napadnim sadržajima i da ih uklanjaju, ukoliko korisnici to zahtevaju. Prema njihovim rečima, dnevno postave više od 10.000 ponuda, pa toliki sadržaj ne mogu da kontrolišu.

"Zvalo nas je nekoliko korisnika koji su tražili da uklonimo ovaj oglas i to smo učinili. Ljudi imaju bujnu maštu i nemaju granica. Sve zloupotrebe moguće nam je prijaviti, a sankcionisaćemo svakog ko vređa ili zloupotrebljava tuđe podatke. Nedavno smo uveli u sistem i verifikaciju kućne adrese, da bismo bili sigurni s kim imamo posla", rekao je Amar, administrator ovog sajta.

Posetioci oglasa ponudili su "plaćenom ubici" "golf 2" ili metar hrastove daske u zamenu za uslugu, tražili mu da im "ubije", ili da ih reši svastike.

Izvor: Vesti online

Нема коментара:

Постави коментар