28. 6. 2013.

Milijarder (67) razvod proslavio orgijama u limuzini!


Američki milijarder Stjuart Rar (67) “proslavio” je razvod od svoje supruge orgijajući sa tri devojke u limuzini. Rar je snimak poslao na nekoliko imejl adresa svojih prijatelja u Njujorku, a poruku je naslovio sa “Kakav put, kakva ekipa”.

Iako je nakon razvoda od svoje žene Kerol ostao lakši za 250 miliona dolara, ekscentričnom milijarderu to nije smetalo da orgijama sa tri brinete proslavi razvod.

U videu, koji je je on lično snimao, vide se tri devojke kojima Rar priča šta bi želeo da devojke rade i nagovara ih da one među sobom imaju seksualne odnose.


Samozvani “kralj svih zabava”, čije se bogatsvo procenjuje na 1,6 milijardi dolara, rastao se od svoje supruge posle 43 godine braka. Rar se obogatio u farmaceutskoj industriji, a širom Amerike poznat je kao veliki plejboj i filantrop.

Prema pisanju američkih medija, bogataš je često u društvu poznatih holivudskih faca, među kojima su Leonardo Dikaprio, Mark Valberg, Lijonel Riči, a često je viđan i u društvu Donalda Trampa, Ališe Kiz i Viktorije Bekam.

Pogledajte video:


Izvor: Telegraf

Нема коментара:

Постави коментар