29. 12. 2013.

Oglas koji je nasmejao region: Tražim momka za novogodišnju noć, sve plaćeno!


Jedna devojka iz Bosne i Hercegovine, postavila je oglas na sajtu „Prodaja i kupovina“ da traži momka sa kojim bi dočekala Novu godinu u Tuzli, što je izazvalo ogromnu pažnju javnosti. Priložila je i svoju fotografiju kako bi „dokazala“ da dobro izgleda i napisala da je sve plaćeno, dakle mladić ne bi imao nikakvih troškova.

Devojka iz Bosne i Hercegovine postavila je sinoć oglas da traži momka sa kojim bi dočekala Novu godinu i izazvala je ogromnu pažnju korisnika popularnog servisa Prodaja i kupovina i domaćih, kao i regionalnih medija.

Kako je bilo navedeno u oglasu, mlada i atraktivna devojka, koja je priložila i svoju fotografiju kako bi „dokazala“ da dobro izgleda, tražila je momka sa kojim bi dočekala novu 2014. godinu u „gradu soli“.

Navela je da želi sa prihvatljivim kandidatom da dočeka Novu godinu, precizirala je i klub u Tuzli o kojem je reč i napisala da je sve plaćeno, dakle mladić ne bi imao nikakvih troškova.

Tražila je pratnju, a kao uslov je postavila da momak ne sme da bude stariji od 25 godina.

„Ja izgledam dobro, kao što se može videti na slici“, navodi se u oglasu, uz apel da se ne postavljaju glupa pitanja.

Oglas je, ipak, obrisan bez objašnjenja, te ostaje da se nagađa da li je devojka već pronašla pratioca za novogodišnju noć, ili je pak reč o zloupotrebi oglasnog prostora.


Izvor: Glamur ba

Нема коментара:

Постави коментар