16. 12. 2013.

Šokantno: Osvojio veče s prostitutkama, pa se ugušio!


Američki udovac Džoni Oris (86) ugušio se dok je jeo biftek tokom proslave povodom pobede na takmičenju „Namesti seks mome dedi“, na koje ga je prijavio unuk Ed (49), a čija je nagrada bio seks sa dve ekskluzivne prostitutke.

Prvo mesto

Takmičenje je organizovao američki glumac i voditelj Hauard Stern uz saradnju čuvenog bordela „Ranč zečica“ u saveznoj američkoj državi Nevadi, koji je dozvolio unuku da iskoristi dedin kupon, na šta je on pristao.

Oris i njegov unuk Ed doputovali su na ranč čak iz 2.500 kilometara udaljene države Ilinois, pa su otišli na slavljenički obrok u restoran „Sejdž rum“ kad je starac nakon dva zalogaja počeo da se guši biftekom, objašnjava Denis Hof, vlasnik „Ranča zečica“. Kad je shvatio šta se dešava, unuk je pokušao da spase svog dedu, ali bez uspeha. Oris je odvezen u bolnicu, gde lekari ništa nisu mogli da urade osim da ga proglase mrtvim.

Prostitutke Karesa Kisiz i Veniti, s kojima je Oris trebalo da spava te večeri ubrzo nakon posete restoranu, izjavile su da im se slomilo srce kad su saznale za tragediju.
- Vraćam se ovde tačno u devet! Budite spremne - rekao je Džoni Oris devojkama koje je posetio pre svoje poslednje večere.

Da se ne baci

Vlasnik ranča Denis Hof dozvolio je Edu da iskoristi kupon zbog dede, na šta je on pristao. Na to se odlučio jer bi se loše osećao da napusti „Ranč zečica“ bez iskustva koje mu je ponuđeno. Ipak, nije imao seks sa Karesom i Veniti, koje je osvojio njegov deda, jer bi to, kako kaže, bilo malo čudno.


Izvor: Kurir

Нема коментара:

Постави коментар