19. 12. 2013.

Sarajevski poštar prkosi zakonima fizike


U sarajevskom naselju Dobrinja dešavaju se čudne stvari. Lokalni poštar uspeva da u poštansko sanduče ugura skoro bilo kakav paket, prenosi Radio Sarajevo.


Sudeći po fotografijama i ne sumnjajući u njihovu autentičnost može se reći da neverovatni službenik prkosi zakonima fizike.

Radio Sarajevo prenosi pismo koje je uputio vlasnik sandučeta.

„Da vam dočaram o kojim se razmerama ludila Vašeg službenika radi, reći ću Vam da je isti u uspeo da u sandučić namenjen za odlaganje pisama nagura par ženskih čizama broj 37. Slabo se razumem u fiziku i prirodne nauke, ali sam prilično siguran da je njegovim postupkom oboren i obesmišljen zakon o spojenim sudovima“, naveo je vlasnik sandučeta.

Prema njegovim rečima, ovo nije prvi put da gospodin prkosi zakonima fizike i poštanskim procedurama.


„Prošle godine mi je u sandučić nagurao paket sa osetljivim mehaničkim komponentama, koji sam ceo dan vadio pomoću ćuskije, terenskog vozila i šlep sajle. Nisam, naime, imao na raspolaganju dinamit, pošto se eksploziv ne može nabaviti u slobodnoj prodaji“, objasnio je iznervirani građanin.

No, nije tu kraj.

„Dve godine pre toga, ovaj velemajstor poštanskog zanata mi je umalo upropastio termin za venčanje tako što je prepravio adresu na pismu u kojem su se nalazili dokumenti potrebni za zakazivanje rečenog termina, i pismo vratio pošiljaocu uz objašnjenje da je adresa nepoznata“, dodao je vlasnik sandučića.


Izvor: RTS

Нема коментара:

Постави коментар