28. 8. 2013.

Celi svet ih voli: Na leđima nosi supruga bez nogu


Fotografija koja pokazuje Keli Kotl dok na leđima nosi svog supruga, bivšeg američkog marinca koji je ostao bez obe nogu na ratištu u Avganistanu, postala je apsolutni hit na Fejsbuku i dotakla srca mnogih.

Džesi je pre tri godine izgubio noge dok je pokušavao da demontira eksplozivnu napravu u Avganistanu.

Njegov invaliditet Keli, koja je profesionalni plivač, nije predstavljao problem. Upoznali su se dok se on oporavljao u San Dijegu, a ona se takmičila na jednom prvenstvu i venčali se godinu dana kasnije.

"Zaintrigirao me je kada smo se upoznali, bio je drugačiji. Ne zato što nije imao noge nego zbog njegove osobnosti", ispričala je Keli. Dirljiva fotografija snimljena je nedavno tokom posete njenoj porodici u Idahou.

"Snimali smo porodične fotografije i fotograf Sara Ledford je predložila da uđemo u vodu. Rekla sam mu da skine proteze i stavila sam ga na leđa jer tako obično šetamo kada smo na plaži. Za nas je to sasvim normalno", kaže Keli.

Pošto je Ledfordova objavila je fotografiju na Fejsbuku, svi su se oduševili i za kratko vreme je prikupila na hiljade lajkova, šerova i komentara.

"Svi su se zaljubili u ovaj par čiji život je tako inspirativan", rekla je Ledford.


Izvor: Kurir

Нема коментара:

Постави коментар