5. 9. 2012.

Žena traži devojku koja na snimku spava na ramenu njenog muža

Ni kriv ni dužan mogao da nastrada svoje žene dok mu je nepoznata devojka spavala na ramenu

Vodite računa o tome ko u prevozu sedi do vas i da li je pospan ili ne, da ne biste upali u nevolju kao jedan putnik koji se vozio podzemnom železnicom u Londonu. Naime, njegova žena je posumnjala da je on vara pošto je videla snimak na "jutjubu" na kojem se vidi kako nepoznata žena leži na njegovom ramenu. 

Rakeš Nair putovao je kasno uveče kada je do njega sela pospana žena, koja je jedva držala oči otvorene, i koja je u jednom trenutku pružila ruke prema njemu, zagrlila ga i legla na njegovo rame.
 
Video koji je snimio neko od putnika brzo je postao hit na "jutjubu", i svima je to izgleda smešno i simpatično sem Rakešovoj ženi koja je pomislila da je u pitanju njegova ljubavnica.


"Bio sam u nevolji. Supruga misli da imam ljubavnicu i njoj slučaj nije smešan. Ona misli da je u pitanju moja koleginica i optužuje me da imam aferu. Rekao sam joj da ne poznajem tu ženu", kaže Rakeš koji radu u jednom restoranu.
 
Na snimku se i vidi da je žena u istom trenutku kada je legla na Rakešovo rame, videla šta je uradila, ali i da je snimljena, pa se nasmejala.
 
Rakeš naglašava da se u to vreme veliki broj ljudi vraća kući s posla i da su oni pospani i samim tim nisu svesni kada im nečije rame posluži kao jastuk.

Izvor: Vesti online


Нема коментара:

Постави коментар