17. 9. 2012.

Zašto je bolje da ne "virite" u njegov (njen) mobilni?

Ko traži, taj i nađe...retko kad, doduše (jer onaj ko vara, valjda je dovoljno pametan da sakrije dokaze)!

Čak i one najsamouverenije devojke, ali sve češće i momci, tu i tamo dobiju napad panike i uzmu u ruke mobilni telefon svog partnera(ke). Bez obzira kakvi su vaši motivi, zapamtite da je to pre svega pogrešno, glupo, ali i opasno za svaku vezu! Pročitajte i zašto.

Privatnost kao pravo

Podrazumeva se da ćete deliti većinu stvari, ali svako u vezi ima pravo na malo privatnosti. Nije stvar u tome dopisuje li se on (ona) s nekim ili ne, stvar je u tome da je to njegov (njen) telefon, a da vi nemate nikakvo pravo da "rovarite" po njegovom sadržaju niti da tražite bilo šta u njemu (bez pitanja, naravno).
 
Pokazujete nepoverenje

Ako imate razloga za sumnju, pitajte ga (je). Ako mu (joj) ne verujete, vaš najmanji problem je sadržaj njegovog (njenog) mobilnog telefona. Jednom kada mu (joj) pokažete da sumnjate u njegovu (njenu) iskrenost, započinjete odnos koji će uvek imati dozu nepoverenja u sebi, s obe strane.
 
Šta ako nešto nađete?

Ako pronađete poruke koje vam se ne sviđaju, morate da ga (je) suočite sa tim, ali budite spremni na njegovo (njeno) pravo da se buni zbog ovakvog špijuniranja. Ono što on (ona) radi nije u redu, ali ni vaši potezi nisu nimalo pohvalni.
 
Šta ako ne pronađete ništa?

Ovde leži glavni problem: Ako sumnjate u njegovu (njenu) iskrenost, činjenica da niste pronašli inkriminišuće poruke neće vas smiriti, nego ćete samo pomisliti da on (ona) samo dobro skriva dokaze. Drugim rečima, neće vam uopšte biti lakše. Još gore (luđe) bi bilo da zbog nedostatka dokaza i želje da ih nađete, postanete preterano opsesivni, pa krenete da uhodite "rođenog" dečka (devojku). I dokle tako?!

Izvor: Vesti online

 

 

Нема коментара:

Постави коментар