17. 9. 2012.

Odžepario pijanca koji je pao pred voz

I ostavio ga
 
Švedska policija traga za džeparošem koji je u podzemnoj stanici metroa u Štokholmu odžepario pijanog čoveka koji se onesvestio i pao na šine, a zatim ga ostavio da ga pregazi dolazeći voz.

Policija je objavila video snimak krađe i potonje nesreće u nadi da će identifikovati džeparoša.

Incident se dogodio minule nedelje. Na snimku se vidi kako se čovek u alkoholisanom stanju, za kojeg je kasnije utvrđeno da ima 38 godina, onesvestio i pao na šine. S njim je u podzemnoj stanici metroa bila samo još jedna osoba - muškarac u tridesetim godinama koji je odmah skočio sa perona, ali ne radi spasavanja, već zbog krađe!

Bezobzirni džeparoš je ukrao žrtvine dragocenosti, a zatim se mirno popeo nazad na peron i ostavio žrtvu da je pregazi voz. Nesrećni čovek, koji se pijan vraćao sa žurke, preživeo je nesreću, ali su lekari morali da mu amputiraju pola levog stopala, preneo je švedski kanal TV3.


Policija je saopštila da je dobila nekoliko dojava posle objavljivanja video snimka.

- Za mene je neverovatno da neko odžepari nekoga ko leži onesvešćen na mestu na kojem bi mogao da ga pregazi voz - izjavio je šokirani policijski inspektor Dan Ostman.

Lopov je posle svog nedela mirno odšetao sa stanice, mašući usput prodavcu karata u trenutku dok je voz prelazio preko njegove bespomoćne žrtve.


Izvor: Trojka

 

Нема коментара:

Постави коментар