10. 9. 2012.

Pijana Ava spopadala momke

 Privlači pažnju gde gosd se pojavi: Ava Karabatić

Bivša učesnica rijaliti programa "Survajver", hrvatska starleta Ava Karabatić, gde god da se pojavi ostavlja bez daha. Da li svojom pojavom ili ponašanjem koje je u najmanju ruku opušteno, ne znamo, ali je sigurno da privlači pažnju.

Naime, Ava je odmah pošto je doputovala u Beograd otišla na beogradski splav "Maksimus" kako bi učestvovala na humanitarnoj večeri s javnim ličnostima, ali kako je ušla, tako je odmerila koliko ima zgodnih muškaraca.


 "Samo što je stigla, pogledala je momke koji sede pored nje i počela da se uvija i đuska. Alkohol je odmah krenuo da se služi u litrima, a ona je pratila momke koji su definitivno veći kapaciteti od nje. Jedan momak joj je poslao flašu šampanjca i tada je i krenula da meša pića", priča za beogradski Alo izvor koji se našao na licu mesta i dodaje kako je posle nekoliko čaša Ava postala veoma razigrana.

"Ustala je i počela da šeta po splavu. Momci su je grlili i ljubili, a ona je bila i više nego opuštena. Kada bi završila igru sa jednim, prelazila je na drugog, a jednu devojku je pitala da li će stići još zgodnih muškaraca. Muvala se sa minimum petoricom, a ja sam video da se i ljubila s nekim od njih. Svima je bilo smešno jer smo je i na televiziji gledali kako odvaljuje gluposti i kako se ponaša čudno. Mislim da je i alkohol učinio svoje", dodao je za Alo dobro obavešten izvor.
 
Inače, ona je zajedno sa mladom pevačicom Zejnom, koja je u javnosti poznata kao bivša članica grupe "Luna", do jutra ludovala na ovom splavu, a gde je Ava otišla nakon dobro provedene noći, nije nam poznato. Pokušali smo to da saznamo od nje lično, ali nam je odbila poziv.

Izvor: Vesti online

 

Нема коментара:

Постави коментар